Hoe Set Up Ventrilo voor Voice Activation

Hoe Set Up Ventrilo voor Voice Activation


Ventrilo is een programma ontworpen om groepen mensen via het internet met behulp van VoIP (voice over IP) met elkaar spreken. Ventrilo biedt configuraties die u laten beslissen wie je wilt horen en hoe u wilt dat het hoofdvenster van het programma om naar te kijken. Veel mensen gebruiken Ventrilo om met elkaar te praten tijdens het spelen van intense games waar je normaal gesproken niet veel tijd om te typen hebben. Een andere reden om het te gebruiken zou zijn om te chatten met familie of vrienden die ver van jou. Met behulp van Ventrilo zelf is gratis, maar je kan hebben om hosting te betalen om een ​​dienst aan een permanente server te draaien.

instructies

1 Klik op de knop "Setup" aan de rechterkant in het belangrijkste Ventrilo venster.

2 Zorg ervoor dat het tabblad "Voice" is geselecteerd en vink het vakje "Gebruik Push To Sneltoets (PTT Mode) praten."

3 Pas de stilte tijd door te klikken in de drop-down box gelegen in het midden-links sectie van het setup-venster. Silence tijd is het aantal seconden moet het stil zijn voordat de microfoon zal stoppen met zenden.

4 Stel je gevoeligheid rating, dat zich onder de stilte tijd vak. Dit is de gevoeligheid nodig zenden starten. Als u wilt gevoeligheden van de microfoon te testen, klikt u op de monitor knop in de "Test met" sectie te starten en te stoppen met het toezicht op het geluid van de microfoon.

5 Klik op de knop "OK" in de rechterbenedenhoek sectie van het setup-venster om te sluiten en beginnen chatten met spraakherkenning.