Kunt u Verwijder Just One Thing uit uw prullenbak op een Mac?

Kunt u Verwijder Just One Thing uit uw prullenbak op een Mac?


Het Mac-besturingssysteem beschikt over een wachtruimte genaamd de "Trash." De prullenbak, die de vorm van een prullenbak neemt kan pictogram aan het einde van het Dock, is in wezen een tijdelijke wachtruimte voor items die u wilt verwijderen. Zodra u een item uit de prullenbak te verwijderen, wordt het item permanent verwijderd van uw computer. Als je niet klaar bent om alle items uit de Prullenbak definitief te verwijderen, kunt u een enkel item te verwijderen.

Doel

De Mac Trash is het equivalent van de Windows Prullenbak. Wanneer u een item op het Mac-besturingssysteem te verwijderen, wordt de post naar de prullenmand. Een item dat wordt geplaatst in de prullenbak is niet volledig verwijderd en kan nog steeds worden hersteld door het openen van de prullenmand en slepen het item terug naar het bureaublad. Zo is de Trash fungeert als een vangnet om te helpen voorkomen dat u per ongeluk een bestand verwijdert.

Het verzenden van een item naar de prullenbak

Er zijn verschillende manieren om een ​​item te sturen naar de prullenbak. U kunt slepen en neerzetten van de post naar de prullenmand. U kunt de "control-klik 'op een item en selecteer" Verplaatsen naar prullenbak "in het menu dat verschijnt. U kunt een item selecteren en druk op "Command-Backspace." Tot slot kunt u een item te selecteren en klik op "File" en "Move to Trash."

Het legen Trash

Als je eenmaal hebt besloten dat je wilt een item permanent te verwijderen, moet u de prullenbak legen. Sommige gebruikers besluiten om de prullenbak regelmatig leeg om ruimte vrij te maken op hun harde schijven. Om de prullenbak leeg, klik en houd op de "prullenmand icoon" en selecteer "Leeg prullenmand 'uit het menu dat verschijnt. Als alternatief kunt u 'Finder' en klik op "Prullenbak legen."

Het verwijderen van een artikel

Het Windows-besturingssysteem kunt u de Prullenbak te openen en een enkel item te verwijderen door met de rechtermuisknop te klikken op het item en te kiezen voor "Verwijderen." Helaas, de Mac Trash heeft geen dergelijke functie. De enige manier om een ​​item te verwijderen uit de prullenbak, is naar de prullenbak te openen, sleept u elk item dat u niet wilt wissen op het bureaublad en vervolgens legen van de prullenbak met behulp van de eerder genoemde instructies.