Access 2007 Automatic Backup

Access 2007 Automatic Backup


Microsoft Access 2007 heeft een back-upfunctie voor het opslaan van kopieën van database-bestanden, maar de functie werkt alleen bij een handmatige start. Voor gebruikers die automatische back-up nodig heeft, het Windows-besturingssysteem bevat back-functies voor meer informatie beveiliging.

Access Backup

Access 2007 omvatte back-upfunctie wordt een kopie van de huidige actieve database. Om deze functie te openen, klikt u op de "Office" knop. Highlight "Beheren" en klik op "Database back-up." Het programma vraagt ​​u om een ​​back-up locatie en bestandsnaam te kiezen.

Automatic Backup

Voor gebruikers die automatische back-up nodig, Windows bevat een tool voor back-up van de opgegeven gegevens op een door de gebruiker gedefinieerde schema. Typ "Backup and Restore" in het "Start" menu zoeken om deze functie te openen in Windows 7 of Vista. In XP, klikt u op het menu "Start" en ga naar de map "Accessoires / System Tools" en klik op "Back-up."

Andere opties

Third-party back-upprogramma's ook werken met Access 2007 database-bestanden, en kunnen extra opties, zoals online opslag bieden. Sommige computerfabrikanten onder andere back-up software met nieuwe systemen, zoals de HP Backup and Recovery Manager of Dell DataSafe.