Hoe te Priceline effectief te gebruikenMet de opgebouwde duur van reizen, mensen zijn altijd op zoek naar aanbiedingen en specials die de kosten van hun volgende vakantie of op het werk reizen kunnen verlagen. De travel service maakt gebruik van Priceline reizen databases van alle grote luchtvaartmaatschappijen, hotels, cruises en de top vijf Amerikaanse autoverhuurbedrijven om klanten de laagste prijs voor dezelfde kwaliteit van de dienstverlening te brengen. Om Priceline effectief te gebruiken, te versnellen uw zoekopdracht en het verkrijgen van de laagste prijzen, met al uw reisinformatie is de eerste stap.

instructies

1 Vind de exacte datum, plaats en het aantal passagiers die zullen worden opgenomen in de route. Als u het boeken van een vlucht, hotel of auto, te weten de exacte vertrek- en terug te keren data, zal het aantal volwassenen en kinderen passagiers en de plaats van bestemming of luchthaven leiden tot een meer effectieve Search.

2 Bezoek de website van Priceline (zie middelen) en klik op het tabblad dat het beste uw reisroute behoeften. Bijvoorbeeld, als je alleen op zoek bent naar een vlucht, klikt u op het tabblad "vluchten". Echter, kunt u geld besparen aankoop van een package deal door te klikken op de "flight + hotel" of opties "vlucht + hotel + auto".

3 Voer de informatie in de zoekactie deel van de Priceline homepage en de informatie in Stap 1 gebruiken om het onderzoek af te ronden. Klik op de "Nu zoeken" knop om te beginnen met zoeken.

4 Wacht tot Priceline om de hele database van de vluchten, hotelkamers, autoverhuur, cruises en nog veel meer te zoeken. Zodra het genereert de lijst, scroll naar beneden en selecteer de route die het best voldoet aan al uw schema of is de beste prijs.

Hints

  • U kunt online specials en aanbiedingen te vinden door te klikken op de tab "Pricebreaker Deals" over de bovenkant van de Priceline home page. De deals zijn een percentage off hotels, vluchten, cruises, toeristische bestemmingen en huurauto's. De deals zijn meestal last minute aanbiedingen en zal dagelijks fluctueren.