Hoe maak je een Blinds Effect toevoegen in Powerpoint

Hoe maak je een Blinds Effect toevoegen in Powerpoint


Het toevoegen van een zonwering effect in PowerPoint is een van de vele verschillende effecten die aan een PowerPoint-presentatie kan worden toegevoegd. Een blinds effect kan zowel een diaovergang evenals de inhoud in een dia worden toegevoegd. Om een ​​blinds effect toe te voegen, selecteert u gewoon een van de animatie-opties onder "Slide Show" en volgt u de nodige stappen ondernemen om het effect van uw PowerPoint-presentatie toe te passen.

instructies

1 Open PowerPoint en de presentatie die u graag een blinds effect toe te voegen laden.

2 Voeg een blinds effect aan een dia overgang door het selecteren van de dia die u wilt de blinds effect toe te voegen. Klik vervolgens op "Slide Show" en selecteer "Slide Transition." Klik op het drop-down overgang menu en kies "Blinds Horizontaal" of "Vertical Blinds." Een voorbeeld van de blinds effect als een dia overgang door te klikken op "View" en te kiezen voor "Slide Show." Druk vervolgens op de spatiebalk om de overgang naar de volgende dia met een blinds effect.

3 Voeg een blinds werking als een tekstvak of afbeelding door het selecteren van de dia die de tekst of afbeelding die u wilt een blinds effect toe te voegen bevat. Klik vervolgens op "Slide Show" en selecteer "Aangepaste animatie." Van de "Custom Animation" menu klikt u op het tekstvak of de afbeelding die u wilt animeren en klik op de knop "Effect toevoegen". Vanuit het menu "Animation Effects 'kiezen' Blinds." Een voorbeeld van de blinds-effect door te klikken op "View" en te kiezen voor "Slide Show." Druk vervolgens op de spatiebalk om het item dat u geanimeerde met een blinds effect te onthullen.

4 Sla uw PowerPoint-presentatie wanneer u klaar bent. U hebt nu met succes een blinds effect in PowerPoint toegevoegd.