Hoe maak je Plaats een Logo in een WordPress Header

Hoe maak je Plaats een Logo in een WordPress Header


WordPress maakt gebruik van thema's - vergelijkbaar met website templates - om uw inhoud op zijn blog en pagina's weer te geven. Wat maakt deze thema's runnen zijn template bestanden die geschreven zijn in HTML en PHP. Deze bestanden gebruiken ingebouwde PHP functies genaamd "sjabloontags" uit de database, waar WordPress slaat alles in de inhoud en andere informatie aan te brengen. De header voor uw website, bijvoorbeeld, bestaat in uw "header.php" template bestand. U kunt een combinatie van sjabloontags en je eigen grafische bestanden gebruiken om een ​​logo toe te voegen aan dat de header template, die op hun beurt weer aan de bovenkant van elke pagina van uw WordPress-gebaseerde website.

instructies

1 Open de "header.php" template-bestand uit de map met alle bestanden voor uw huidige WordPress theme. U kunt deze map vinden door te navigeren naar de hoofdmap van uw website en dubbel te klikken op "wp-inhoud" en vervolgens op "thema's."

2 Plaats een <img> tag in de code waar u het logo weer te geven. Je kunt het overal na de opening <body> tag, maar een <div> tag label iets als "header" of "logo" is het beste. Namen van <div> -tags in thema's variëren, maar je moet in staat zijn om hun doel te zeggen, door wat ze genoemd worden. Hier is een voorbeeld:

<Div id = "post">

<Img />

<? Php wp_nav_menu (); ?>

</ Div>

In de bovenstaande code, werd een <img> tag aan toegevoegd een <div> genaamd "rubriek," en daaronder is de code voor een WordPress-menu.

3 Voeg de functie bloginfo () om het pad naar uw logo binnen de <img> tag. U kunt gebruik maken van bloginfo () om de uitvoer van het pad naar uw thema-bestanden. De code ziet er als volgt uit:

<Img />

De browser ziet dan het pad naar het thema map. Als uw logo is gelegen in een map genaamd "images" onder uw thema map, gebruik code als volgt:

<Img />

4 Wikkel een anker tag rond uw logo om er een koppeling te maken. Je moet het logo een link naar uw startpagina, omdat gebruikers verwachten dat. Hier is de code:

<a href="<?php bloginfo('wpurl'); ?> "> <img in plaats van" template_directory. " Deze parameters vertellen de functie welk type informatie dat u wilt weergeven. In dit geval, "wpurl" geeft de URL - het webadres - van je WordPress-gebaseerde website.

5 Gebruik bloginfo () om wat meer informatie om uw logo, toevoegen, zoals een titel voor de link of alternatieve tekst voor schermlezers. Het toevoegen van deze informatie is goed voor Search Engine Optimization of SEO, en zal uw Google rankings te verbeteren. Hier is de code met "title" en "alt" attributen toegevoegd:

<a href="<?php bloginfo('wpurl'); ?> "title =" <? php bloginfo ( 'name');?>? "> <img alt =" Welkom bij <? php bloginfo ( 'name' );?> "> </a>