Hoe maak je een HP Laptop Scherm Vervangen

Hoe maak je een HP Laptop Scherm Vervangen


HP is al lang een populaire naam in de wereld van de laptop computers, en deze draagbare apparaten worden gebruikt door zowel particulieren als bedrijven. Terwijl de meeste van de tijd een HP laptop zal vele jaren van dienst te bieden, is het belangrijk dat de laptop eigenaren om te weten hoe een aantal reparaties te doen op hun eigen. De kosten van het hebben van een out-of-garantie laptop onderhouden kan heel hoog zijn, dus weten hoe je vervanging van uw eigen display kan bespaart u veel geld.

instructies

1 Aard uzelf, hetzij door het dragen van een aardingsbandje of door het aanraken van een metalen voorwerp. Als het mogelijk is, werken op uw laptop in een kamer met hardhout of tegelvloeren. De statische elektriciteit opgewekt door lopen over een tapijt op het oppervlak van de gevoelige elektronische componenten in uw laptop kunnen beschadigen.

2 Verwijder de schroeven die de afdekking van het toetsenbord op zijn plaats houden, gebruik dan de platte schroevendraaier voorzichtig til het klepje. Begin aan de rechterkant van het deksel en werk je weg naar beneden. Na de kap is los, til hem uit de weg en leg het opzij.

3 Zoek en verwijder de schroeven waarmee de antenne van de laptop zijn plaats te houden, verwijder de schroeven waarmee het achterpaneel van het apparaat op zijn plaats te houden.

4 Vind het display adapterkabel en koppel het los van het moederbord van de laptop. Verwijder de schroeven die het beeldscherm aan op de bovenkant van de behuizing van de laptop te houden. Til de mislukte weergave uit het apparaat.

5 Haal de nieuwe scherm uit de verpakking en leg het voorzichtig op zijn plaats. Vervang de schroeven om het display vast te zetten. Doorgaan om de zaak weer in elkaar, zet de laptop om te testen of de nieuwe display goed werkt.