Game Speed: Houd uw computer

Game Speed: Houd uw computer


Computerspelletjes maken een aanzienlijk deel van de software-industrie, met zowel onafhankelijke ontwikkelaars en grote game-uitgevers produceren van games in een breed scala aan genres. Zoals spellen steeds complexer, de eisen aan de computer verhogen middelen, en sommige gamers moeite hebben met het uitvoeren van elk spel op max instellingen. Zelfs relatief nieuwe computers vertraging ervaren, grafieken stotteren en andere problemen, hoewel het gewoonlijk mogelijk deze problemen aanpassingen en verbeteringen af ​​te overwinnen.

software Compatibiliteit

Spelprogramma's soms ondervinden problemen met andere software, in het bijzonder anti-virus of firewall software en bepaalde hardware drivers. Als een game-ervaringen compatibiliteitsproblemen met een ander programma, kan het langzaam willekeurig draaien, crash of niet in staat om verbinding te maken met online lobby's of andere internet-gebaseerde functies. In de meeste gevallen kunnen deze problemen worden opgelost door het houden van de software die betrokken zijn bijgewerkt tot de meest recente versie en het toestaan ​​van hotfixes en andere patches te worden geïnstalleerd om compatibiliteitsproblemen te corrigeren. Firewall uitzonderingen kunnen ook worden gemaakt om te voorkomen dat software of hardware firewalls van het blokkeren van gegevens van en naar je spel.

bandbreedte Concerns

Bij het afspelen van massively multiplayer online games of andere games met online componenten, met voldoende bandbreedte is van essentieel belang. Voordat u begint met het spelen van een online game, zo veel mogelijk te beperken uw bandbreedtegebruik door pauzeren of annuleren van actieve uploads of downloads. Software die is verbonden met externe servers of gebrukt bandbreedte moet gesloten of indien mogelijk onderbroken om de bandbreedte druk verder te reduceren. Vergeet niet om het even welke software of de overdracht van bestanden u geschorst nadat u klaar bent met spelen en niet langer de bandbreedte nodig opnieuw op te starten.

knelpunten

Als de computer CPU, systeemgeheugen of grafische kaart functie langzamer of lager rendement dan andere componenten van het systeem, veroorzaakt het spel gegevensverwerking te vertragen, waardoor een bottleneck. U kunt een knelpunt de diagnose door het controleren van de Windows Experience Index score op een Windows-pc, die de prestaties van uw hardware componenten afzonderlijk tarieven; de hardware met de laagste score zou je bottleneck zijn. Als u over voldoende technische ervaring en de juiste benchmarking software, kunt u ook knelpunten te lokaliseren door het uitvoeren van afzonderlijke benchmarking proeven op de verwerking en het geheugen componenten van uw computer. Sluit alle andere programma's om de hoeveelheid data concurreren voor verwerking in een poging om knelpunten te boven te komen. Als je bereid bent om de tijd om te leren hoe onderdelen goed overklokken, het installeren van de grafische kaart overklokken software of het uitvoeren van een hardware overclock van uw CPU of systeemgeheugen kan de hardware prestaties te verhogen om knelpunten en te overwinnen door te brengen.

Spelinstellingen

Als het spel dat u probeert af te spelen heeft verstelbare audio- en video-instellingen, vermindering van de recourse eisen van het spel vanuit het spel zelf. Door verlaging van de audio-instellingen, lagere grafische instellingen selecteren en uitschakelen CPU zwaar effecten zoals schaduwen en anti-aliasing, is de hoeveelheid gegevens die in elk frame van de animatie in verwerkt moet worden aanzienlijk verminderd. Terwijl er een trade-off in de vorm van lagere grafische kwaliteit en verminderde audio-effecten, het verlagen van de instellingen verbetert de animatie snelheid en gladheid en kan vertraging in multiplayer games te verminderen.

hardware problemen

Hoewel er een aantal dingen die je kunt doen om games meer speelbaar op uw huidige hardware te maken, sommige games gewoon niet kan worden afgespeeld zonder een hardware-upgrade. Grafische kaart upgrades kan nodig zijn als een spel dat je wilt spelen een nieuwere versie van DirectX of een nieuwer shader model dan uw huidige kaart biedt vereist. Als u momenteel onboard graphics, kan je games helemaal niet functioneren als een dedicated grafische kaart niet in het systeem wordt gedetecteerd. Het verhogen van het systeem-RAM, het upgraden van je CPU of het kopen van een voeding met een hoger wattage kan aanzienlijke verbetering van het systeem als geheel. Hoewel upgraden hoeft niet per se de eerste plaats zijn wanneer het proberen om de prestaties te verbeteren, zijn er grenzen aan de prestaties te verhogen je kunt bereiken zonder upgrades.