Het wijzigen van uw website-adres

Een bedrijfsnaam wijzigen of een update van een soort kan een van de redenen waarom u nodig heeft om uw website-adres veranderen. Het veranderen van een website-adres is een goedkope proces, maar als ze niet goed uitgevoerd kan het bedrijf, dat is een bezoek aan de huidige web-adres dat u gebruikt beïnvloeden. Zorgvuldige planning en het kiezen van de juiste domeinnaam registrar zal u toelaten om uw website adres te wijzigen, waar in sommige gevallen uw klanten zullen niet de verandering merken.

instructies

1 Selecteer een domeinnaam registrar voor de nieuwe website-adres. Een domeinnaam is de naam die u hebt gemaakt voor uw website na de "www." Selecteer een domeinnaam registrar dat domein parkeren en domein forwarding biedt voor het geval u domeinnamen weer wijzigt. Domeinregistreerders kan zo weinig als $ 1 in rekening brengen tot meer dan $ 14 per jaar.

2 Neem contact op met uw huidige webhost, zodat u de nameservers van uw website-adres kan veranderen. Uw webhost is verantwoordelijk voor het handhaven van de inhoud en het verkeer van uw huidige website. Bij het spreken met uw webhost kunnen zij eisen dat u de naam servers voor uw domeinnaam weten. Log in op uw domeinnaam back-office om deze informatie te verkrijgen. Uw domeinnaam registrar vindt u deze informatie te geven in uw welkom e-mail zodra u uw nieuwe domeinnaam aan te schaffen.

3 Praat met uw huidige domeinnaam registrar om te bepalen of je domein forwarding. Als u wilt dat uw bestaande bezoekers met behulp van uw oude website adres om uw nieuwe website-adres te gebruiken wat je nodig hebt domein forwarding. Sommige domein registrars bieden deze service gratis. Wanneer uw huidige kijkers bezoeker of website aan te pakken zal het automatisch uit naar de nieuwe website adres dat u zojuist veranderd. Als u niet in staat om uw domeinnaam, e-mail door te sturen of contact opnemen met uw bezoekers om hen te informeren over de nieuwe website-adres zijn.

4 Test uw nieuwe webadres te zorgen dat uw website is nog steeds functioneel en goed werkt. Hebben vrienden en familie uw website bezoeken op verschillende tijdstippen om ervoor te zorgen dat er geen problemen of time-outs. Het kan tot 48 uur of langer voor de nieuwe website-adres te verbinden met de bestaande website.

Hints

  • Als u een e-mail adres voor uw oude website adres dat u moet ook de nameservers te veranderen en een nieuw e-mailaccount te stellen om e-mail te verkrijgen met uw nieuwe domeinnaam.
  • Als u tevreden bent met uw huidige domeinnaam registrar, kan het gemakkelijker en goedkoper om hen in staat om te veranderen en de overdracht van uw nieuwe website-adres zijn.