Hoe kan ik Fix My Pinnacle TV-kaart

De Pinnacle Video Capture Card is een apparaat dat wordt aangesloten op uw computer en geeft u de mogelijkheid om content te nemen van apparaten die RCA, coaxiale en S-video-aansluitingen gebruiken. De capture-kaart werkt goed met de Pinnacle video-editing software. Echter, kunt u vinden de capture kaart is niet reageert, in welk geval moet u een aantal om het probleem op te lossen uit te voeren.

instructies

1 Controleer de verbinding loopt van de Pinnacle Video Capture Card op de computer. Meestal is dit een USB-kabel. Zorg ervoor dat de kabel goed in de computer gestoken.

2 Controleer de aansluiting van het apparaat dat u in de Pinnacle Video Capture Card hebt geplaatst. De kabels moeten volledig worden geduwd in de beschikbare poorten op het apparaat.

3 Zet uw computer en start de Pinnacle video-editing software. Zorg ervoor dat er een apparaat is aangesloten op de Pinnacle Video Capture Card met haar macht over (en ingesteld op "VCR" als u gebruik maakt van een video-camera). Selecteer de "Capture" modus en moet u het apparaat dat u hebt aangesloten genoteerd op de beschikbare opnameapparaat te zien. Zo niet, dan sluit de Pinnacle video-editor.

4 Plaats de installatie van de driver-cd in de computer. Volg de aanwijzingen en installeer de Pinnacle TV-kaart driver. De bestuurder kan beschadigd of corrupt zijn geworden, in welk geval de tv-kaart is niet van plan om te reageren. Zet de computer vervolgens op te starten is een back-up. Wanneer u de editing software te hervatten, moet u de video-apparaten die op de tv-kaart vermeld onder de opties "Capture" te zien.