BBC: "Dinosaur World" Games

De British Broadcasting Corporation (BBC) "Dinosaur World" games zijn een reeks van interactieve applicaties en quizzen op basis van de prehistorie. De speler kan de rol van een paleontoloog proberen om de mysteries van dat tijdperk op te lossen of te controleren een dinosaurus worstelen om te overleven te nemen. De belangrijkste "Dinosaur World" 3-D spel is een downloadbare applicatie. De andere games zijn gratis online.

Dinosaur World

"Dinosaur World" is gebaseerd op de tv-serie "Walking with Dinosaurs." Het is gevestigd in een landschap op basis van wetenschappelijk onderzoek over wat dinosaurus grondgebied moet hebben uitgezien. De uitdaging is om de juiste dinosaurussen en planten die behoren tot uw omgeving te spotten. Verwacht geen gevechten met woedend dinosaurussen of spannend escape sequences. Het spel is gericht op het verkennen en leren door middel van observatie.

Fakes en Fouten

'Fakes en Mistakes "is een quiz spel. De speler wordt weergegeven foto's van fossielen of prehistorische voorwerpen en moeten beslissen of ze echt zijn of fraude. Sommige antwoorden zijn eenvoudig. Zo is het gemakkelijk om te zeggen de grot tekening van een man met een winkelwagentje is niet prehistorische kunst gevonden in de Yorkshire Dales. Echter, voor de meeste vragen, moet je enig besef van fossielen en een oog voor detail aan de juiste antwoorden te krijgen.

Big Al Game

De speler neemt de rol van een baby Allosaurus die moet worden gericht aan voedsel. Hoe meer Al eet, hoe groter hij gets.The vroege doelwitten zijn kleine wezens zoals duizendpoten en vliegen. Zoals Al groeit, kan hij grotere dieren aan te vallen, te beginnen met hagedissen en schorpioenen. Als je te lang duren om voedsel te vinden, Al's energie en uithoudingsvermogen te verminderen dramatisch. Al moet uit de buurt van grotere soorten worden gehouden; ze zullen hem eten. Een kleine Al kan ook een slachtoffer van de sterke stroming van de rivier te worden.

Skeleton Jigsaws

Het doel van 'Skeleton Jigsaws "is om een ​​skelet bouwen van de afzonderlijke botten willekeurig verspreid over de rechterkant van het scherm. Alle botten beginnen bruin, maar wit worden als je ze in de juiste positie. Als alle botten zijn in de plaats, het schepsel tot leven komt. Sleep de botten over de timer om zijn naam te onthullen.