Toegang krijgen tot mijn router Als het een statisch IP

Toegang krijgen tot mijn router Als het een statisch IP


Routers zijn stukjes netwerkhardware waarmee meerdere computers op dezelfde verbinding met het internet of netwerk. Typisch, voordat je goed je router kunt gebruiken, toegang krijgen tot de configuratie pagina en zet deze om te werken met uw specifieke Internet Service Provider of een netwerk. Aangezien alle routers hebben specifieke - of statisch - Internet Protocol-adressen gebruikt om toegang te krijgen, typt u in dat specifieke adres toe te kennen in een webbrowser op een computer is aangesloten op de router om toegang tot de router te krijgen.

instructies

1 Sluit uw computer aan uw router via een Ethernet-kabel.

2 Start een webbrowser op uw computer.

3 Typ het IP-adres van uw router in de adresbalk van uw browser. Het IP-adres kan worden gevonden door het raadplegen van de documentatie die bij uw router. Als voorbeeld typ "192.168.1.1" zoveel routers gebruiken dit adres.

4 Druk op "Enter" wanneer het IP-adres is opgegeven om toegang te krijgen tot het configuratiemenu van uw router.

5 Gebruik de gebruikersnaam en het wachtwoord van de instructies van de router, maar de meeste beginnen met "Admin" en "Admin" als beide.

Hints

  • Als u geen toegang tot uw router met behulp van de bovenstaande methode zijn, koppelt u de voeding van uw router voor een volle minuut, steek de stekker er weer in. Loskoppelen van je router voor deze hoeveelheid tijd zal het terugzetten op de oorspronkelijke instellingen en moet u toegang. Als alternatief zoekt u de "reset" knop op de router en gebruiken.