Hoe het opzetten van Verizon FIOS op een nieuwe computer

De Verizon FiOS breedband service maakt gebruik van glasvezelkabel tot high-speed internet service te leveren aan de verschillende computers in uw huis of kantoor. De installateur plaatst een aantal programma's op uw computer wanneer de FiOS service is oorspronkelijk setup, maar geen van de programma's zijn nodig om het opzetten van de dienst op een nieuwe computer. Het duurt maar een minuut of twee om het opzetten van een verbinding met FiOS op uw nieuwe computer.

instructies

Wired Connection

1 Sluit de ene kant van de Ethernet-kabel aan op een van de LAN-poorten op uw FiOS gateway.

2 Steek het andere uiteinde van de kabel in de Ethernet-poort van uw computer.

3 Open een webbrowser en een bezoek aan een website om te controleren of de verbinding is voltooid. Als uw gateway de computer niet herkent, koppelt u het netsnoer gedurende 10 seconden en steek de stekker er weer in. Dit zal de gateway opnieuw te initialiseren en een verbinding met uw computer.

Draadloze verbinding

4 Klik op het icoon "Netwerken" in het systeemvak van de Windows-taakbalk. Standaard wordt het systeemvak in de rechterbenedenhoek van het scherm. Een overzicht van de beschikbare netwerken zal verschijnen.

5 Klik op de SSID of de netwerknaam van het Verizon gateway in de lijst en klik op "Connect". Deze informatie kan worden gevonden op een Network Information kaart aan de zijkant van de gateway.

6 Typ in het draadloze encryptie sleutel in de prompt die verschijnt. Dit kan ook te vinden op de Network Information Card. Klik op "Verbinden" om een ​​verbinding met de gateway te vestigen en de afwerking van de setup-proces.