Hoe maak je een PDF-bestand op een Mac computer te maken

Hoe maak je een PDF-bestand op een Mac computer te maken


Als u een document op uw Mac die je wilt delen met iemand hebt, kunt u de voorkeur aan een PDF-bestand te maken. Een bestand dat is opgeslagen in Portable Document Format zal nagenoeg hetzelfde op elke computer te kijken. Veel nieuwere Macs hebben de mogelijkheid om een ​​PDF-bestand maken vanuit elke afdrukbare document. Bijvoorbeeld, kunt u een PDF-bestand van een webpagina wordt weergegeven in uw browser te creëren, een document dat u hebt gemaakt in een tekstverwerker of een foto-bestand.

instructies

1 Start de applicatie voor het document dat u wilt gebruiken als basis voor een PDF-bestand. Klik bijvoorbeeld op "Mail" in je dock Mac als u een PDF-bestand van een e-mailbericht te maken of klik "Teksteditor" in de dock als u een PDF uit een document gemaakt met inheemse woord Apple's processor te creëren. Open het bestand dat u wilt omzetten in een PDF-bestand in deze toepassing.

2 Klik op "File" op de werkbalk van de toepassing en klik vervolgens op "Print". Bijvoorbeeld, als u een PDF uit een document in Teksteditor, selecteer "File" op het menu Teksteditor en vervolgens op "Afdrukken." Er verschijnt een dialoogvenster.

3 Klik op de "PDF" pull-down menu.

4 Klik op 'Opslaan als PDF. " Er verschijnt een dialoogvenster.

5 Klik op de map op je Mac waarin u het PDF-bestand op te slaan. Typ een naam voor het PDF-bestand in de "Opslaan als" tekstvak.

6 Klik op 'Opslaan' om het PDF-bestand te maken en vervolgens opslaan in de opgegeven locatie.

7 Dubbelklik op het PDF-bestand om het document met Voorvertoning, native applicatie Apple's automatisch te openen voor het lezen van PDF-bestanden.