Hoe maak je een LAN Game Network

Hoe maak je een LAN Game Network


LAN betekent Local Area Network, en verwijst naar een groep van onderling verbonden computers gewoonlijk van elkaar gescheiden door niet meer dan enkele tientallen meters. Het is een netwerk onafhankelijk van het internet, maar kan worden aangesloten op het internet ook. Moderne besturingssystemen zijn sterk vereenvoudigd het proces van netwerken met een LAN, en met de juiste hardware elke compatibele spel kan worden genoten via een LAN met minimale setup.

instructies

1 Bepaal hoe elke computer maakt verbinding met het netwerk. Ethernet is de meest voorkomende, snelste en meest compatibele optie, maar het creëren van een draadloos netwerk met WiFi is ook mogelijk.

2 Gebruik een router fysiek bij het netwerk en zoveel bekabeling noodzakelijk om alle computers. De router u gebruikt, moet zo veel LAN-poorten hebben want er zijn computers worden aangesloten op Ethernet. Bovendien, als sommige of alle van de computers in uw LAN WiFi zal gebruiken, moet u een draadloze router te gebruiken.

3 Sluit elke computer in het LAN op een LAN-poort van de router. De meeste routers hebben een WAN (Wide Area Network) poort voor aansluiting op grotere netwerken zoals het internet, maar een WAN-poort kan eenvoudig niet worden gebruikt om een ​​extra LAN-computer toe te voegen. Als sommige van de computers in het LAN gebruikt WiFi, zorg ervoor dat ze zijn aangesloten op het draadloze netwerk van de router. Zie het gedeelte Bronnen voor een diagram van een typisch huis LAN setup met bedrade en draadloze computers, evenals een internetaansluiting via de WAN-poort.

4 DHCP inschakelen in van uw router bedieningspaneel (vaak toegankelijk via een web browser), en elke computer configureren in het LAN om DHCP te gebruiken om te netwerken. Controleer of elke computer met succes een IP binnen DHCP bereik van de router, met inbegrip van de draadloze computers.

5 Voer een spel op alle computers, en proberen om een ​​multiplayer LAN-spel te maken. Elk spel zal een iets ander ritueel voor deze hebben, en verschillende protocollen zijn soms beschikbaar. Gebruik de TCP / IP of IPX-protocol in de meeste gevallen. Een computer wordt over het algemeen aangeduid als de "host" voor het spel, en de andere computers zal toetreden na de gastheer zorgt voor het spel.

6 Controleer uw router en elke computer voor firewalls als je niet kunt spelen. Ofwel uitschakelen firewalling volledig op elk apparaat, of open poorten via de firewalls die het spel maakt gebruik. Verschillende spelletjes kunnen verschillende poorten gebruiken, dus vraag spel documentatie of online forums voor meer informatie over uw specifieke spel.

7 Wijs statische IP-adressen in plaats van het gebruik van DHCP voor elke computer in het netwerk als het uitschakelen van firewalls is het niet mogelijk om te spelen. Dan, na het maken van het spel in de host-computer, typ het IP-adres van de host in elkaars computer om mee te doen aan de wedstrijd.

8 Raadpleeg de documentatie van het spel als je nog steeds niet met succes te spelen, en gebruik maken van andere besturingssystemen software tools, zoals ping, om te controleren of het netwerk correct is aangesloten.

Hints

  • Als uw netwerk bestaat uit slechts 2 computers, kunt u geld besparen door ze eenvoudigweg rechtstreeks met elkaar te verbinden met een Ethernet-kabel. Echter, als de computers niet voorzien van Auto-MDIX (de meeste moderne computers doen), dan moet je gebruik maken van een speciale Ethernet-kabel wel een Ethernet-crossover-kabel.