Hoe Vergelijk Antivirus Protection Software

Hoe Vergelijk Antivirus Protection Software


Het is noodzakelijk om een ​​aantal anti-virus software geïnstalleerd op uw computer, met name wanneer aangesloten op het internet. Kies een anti-virus software die uw computer beschermt tegen verschillende aanvallen van buitenaf in de vorm van virussen, spyware, adware en wormen. Deze voorkomen dat uw computer correct werkt en kunnen proberen om persoonlijke gegevens te extraheren zo niet gevangen. Als je internetbankieren gebruiken en hebben geen anti-virus software, zullen sommige banken u aansprakelijk voor eventuele verliezen en gestolen accountgegevens.

spyware Protection

Spyware is software die zich ergens begraaft op uw computer en extracten persoonlijke informatie en Internet gewoonten te sturen naar iemand anders die deze informatie kunnen gebruiken om fraude of andere illegale activiteiten te plegen. Anti-virus software moet beschermen tegen spyware.

adware Bescherming

Adware is een soort van spyware, maar zal installeren en software op uw computer die pop-up advertenties zal genereren terwijl u werkt te verbergen. Een goede anti-virus software moet detecteren en te verwijderen deze.

worm Protection

Een worm is een soort virus dat kan vermenigvuldigen en zichzelf te kopiëren over geheel computernetwerken en zichzelf te versturen via e-mail naar al uw adresboek contacten. Het vertraagt ​​programma's en computers, ze soms dat het om een ​​halt toe te roepen. Het zal een zwakte in uw computer in te voeren, maar de juiste anti-virus software zal uw computer te beschermen tegen deze aanval.

firewall

Een goede anti-virus software moet een firewall te hebben. Een firewall is een soort schild van alle virussen en vormen van aanvallen die zich kunnen voordoen op het internet terwijl veilig programma toegang tot uw computer goed te laten werken.