Dell Creative Webcam opneemt met een Low Pitch Voice

Dell Creative Webcam opneemt met een Low Pitch Voice


In staat zijn om live te chatten met mensen is een van de belangrijkste voordelen van een webcam, maar een andere populaire functie ondersteund door veel webcam software-applicaties is de mogelijkheid om de video op te nemen. Als u een Dell-computer uitgerust met een Creative Technologies webcam, moet u in staat om uw video op te nemen, evenals onder meer een aantal video- en audio-effecten. Als je problemen hebt met het opnemen van de audio, het oplossen van problemen van de instellingen kan de geluidskwaliteit van uw opnamen te verbeteren.

webcam Manager

Veel problemen ondervonden met een Creative Technologies webcam kan worden verholpen door de toegang tot de Dell Webcam Manager. Dit is de software die instellingen en functies van het apparaat beheert. Webcam Manager moet toegankelijk door rechts te klikken op het pictogram "Dell Webcam" op de taakbalk zijn. Als u dit pictogram niet ziet, klikt u op het menu "Start", selecteer "Alle programma's", "Dell" en dan "Dell Webcam Manager."

audio Effecten

In sommige gevallen kunnen bepaalde instellingen worden ingeschakeld op uw webcam, waardoor het op te nemen met een lage toon stem. Om dit probleem op te lossen, opent u de Webcam Manager, klik op het tabblad "Effecten" en selecteer "Audio-effecten." Kijk naar de verschillende instellingen en de eventuele gevolgen die zouden kunnen worden waardoor de lage toon stem uit te schakelen. Omdat het effect alleen tijdens de opname in tegenstelling tot real-time kan worden gehoord, zal je nodig hebt om de verandering te testen door het doen van een nieuwe video-opname.

audio Source

Een ander belangrijk setup functie om te controleren is de audiobron. Vanuit de Dell Webcam Center, scroll naar beneden naar de rechterbenedenhoek van de interface. Kijk naar de microfooningang bron die is geselecteerd en probeer over te schakelen naar een andere microfoon bron indien mogelijk. Maak een nieuwe test opname. Als uw mike defect is, over te schakelen naar een andere beschikbare microfoon kan het probleem op te lossen.

drivers

Als u gebruik maakt van de webcam voor de eerste keer, of als je het niet hebt gebruikt in lange tijd, moet u de webcam drivers te updaten. Open "Device Manager" van het Configuratiescherm. Zoek "Laptop Integrated Webcam" uit de Imaging-apparaten en dubbelklik om het dialoogvenster Eigenschappen te openen. Zorg dat "Creative Technologies Ltd." wordt vermeld als de fabrikant. Als sommige andere bestuurder wordt weergegeven, moet u de huidige webcam-drivers de juiste stuurprogramma's verwijderen en vervolgens te installeren vanaf de installatie-cd met uw webcam meegeleverd.