Hoe kan ik Limewire converteren naar iTunes

Limewire is een gratis peer-to-peer (P2P) programma file-sharing waarmee je muziek, video bestanden, documenten, games, foto's en software te downloaden. Een P2P-netwerk laat mensen bestanden uitwisselen met elkaar. Muziek gedownload met behulp van Limewire kan worden gebruikt op apparaten zoals een iPod, maar Limewire muziekbestanden moet eerst worden omgezet in iTunes.

instructies

automatisch

1 Open Limewire. Ga naar "Tools" en vervolgens "Opties" en vervolgens "Mijn bestanden."

2 Ga naar beneden naar de optie "iTunes" en klik op "Configure."

3 Vink het vakje aan om bestanden naar iTunes automatisch toe te voegen en klik op OK.

4 Dat is het. iTunes zal nu open te stellen wanneer u een download te voltooien en je zult zien het nieuwe bestand wordt toegevoegd. U kunt de bestanden naar uw iPod of voeg ze toe aan uw afspeellijst zodra de bestanden in iTunes.

handmatig

5 Om nummers die u via Limewire hebt gedownload handmatig aan iTunes toe te voegen, opent u eerst iTunes.

6 Vanuit het menu "Bestand", ga naar "aan bibliotheek toevoegen."

7 Zoek de nummers die u op uw computer hebt gedownload. Kies de nummers die u wilt toevoegen. Houd de toets "shift" om meerdere nummers tegelijk te selecteren.

8 Met je muis, sleept u de muziekbestanden en drop ze op het iTunes-pictogram boven de playlists gevestigd. Dit kan worden bespaard door de 'Saved Files "," gedeelde mappen "of via de bibliotheek tabblad Limewire's.

9 Maak een afspeellijst in Limewire. Sla de afspeellijst met een willekeurige naam. Sla het op als een M3U-bestand en stuur de afspeellijst aan iTunes.

10 Selecteer "menu" in iTunes, dan "Advanced" en "Consolidate Library." Door dit te doen, bent u het kopiƫren van de bestanden naar de bibliotheek mappen van iTunes.

11 Start de nummers door "Library" en "Saved Files" selecteren in Limewire naast het hebben van iTunes als standaard speler. iTunes zal beginnen en kopieer de muziekbestanden naar de bibliotheek. Zorg ervoor dat de mediaspeler voor Limewire is uitgeschakeld.

12 Selecteer iTunes menu, dan "Voorkeuren", "Advanced" en zorg ervoor dat "Kopieer bestanden naar iTunes muziekmap bij toevoegen aan bibliotheek" is geselecteerd

Hints

  • Activeren Limewire mediaspeler, ga naar menu, dan "Extra", "Options" en zorg ervoor dat "Player" is aangevinkt.