Lexmark X6650 Problemen

De Lexmark X6650 is een draadloze, multifunctionele printer waarmee u kunt scannen, kopiëren, faxen en afdrukken van kleurenfoto's. De draadloze technologie maakt deze printer ideaal voor een klein bedrijf of een huishouden dat wil meerdere computers te koppelen aan dezelfde printer.

Wireless Problemen

Deze printer werkt bedraad en draadloos. Als draadloze functies niet werken, probeer het opnieuw instellen van het apparaat. Om dit te doen, uit te schakelen en de stekker uit de printer. Na 30 seconden wachten, steek de stekker weer in en zet hem op. Hoewel deze kracht te doen van uw laptop en start het back-up. Tot slot, de stekker uit de router en modem, wacht 30 seconden en steek ze terug in. In de meeste gevallen zullen deze stappen helpen opnieuw een verbinding tot stand.

Fax Problemen

Als u niet in staat om een ​​fax met behulp van de Lexmark X6650 verzenden of ontvangen zijn, kunnen een aantal stappen worden genomen om het probleem op te lossen. Ga eerst na of de printer een bericht weergeeft. Als dat zo is, volg dan de instructies in het bericht. Zo niet, dan ervoor te zorgen dat het apparaat correct is aangesloten op de wandcontactdoos en zorg ervoor dat er een kiestoon. U kunt ook controleren om ervoor te zorgen dat de printer ontvangt een voeding via de voedingskabel. Als u wisselgesprek, moet u deze functie, terwijl het oplossen van problemen uit te schakelen. Ten slotte, controleer dan of uw printer geheugen vol is.

Problemen bij het afdrukken

Als een document is mislukt om af te drukken, neem dan de volgende stappen om het probleem op te lossen. Controleer eerst alle berichten weergegeven door het apparaat en volg de instructies. Als er geen berichten zijn, zorg ervoor dat de printer is ingeschakeld en dat de cartridges hebben veel inkt. Tot slot, probeer het verwijderen van papier uit de laden en opnieuw het. Er kan een papier dat wordt voorkomen dat afdrukken.