Hoe maak je een spel te installeren in de MacBook

Hoe maak je een spel te installeren in de MacBook


Als je in de stemming om een ​​spel te spelen op je MacBook, zou je niet weet hoe om games te installeren. Apple game-ontwikkelaars distribueren spellen via cd's en dvd's, en vaak ook beschikbaar voor klanten om te downloaden van hun websites te maken. Je zou ook een spel back-up op een USB flash drive van een andere Mac die u wilt installeren op uw Apple laptop.

instructies

1 Klik op 'Safari' op het Dok van de MacBook om native Web Apple's browser te starten. Ga naar de website van de game-ontwikkelaar en download het spel als je de installatie van een spel dat je direct op de MacBook kunt downloaden. De game downloads naar de map van uw MacBook "Downloads". Anders kunt u een spel te installeren vanaf een cd, dvd of USB-stick.

2 Plaats de cd of dvd met het spel in het optische station van uw MacBook Pro als je het installeren van een game van een schijf. Plaats een USB-stick in een USB-poort van uw MacBook Pro als je het installeren van een spel van een USB flash drive.

3 Dubbelklik op het pictogram van de CD DVD of flash drive om het te openen, of dubbelklik op de "Downloads" map als je het spel gedownload.

4 Dubbelklik op het installer icoon van het spel en volg de instructies van de software-ontwikkelaar voor het installeren van het spel. Doorgaans gaat het hier om je te klikken op "Doorgaan" en vervolgens te klikken op een knop "OK" te erkennen dat gaat u akkoord met het spel ontwikkelaar voor installatie en gebruik van het spel. Klik op een map op je MacBook aan te wijzen waar je wilt om het te installeren, zoals de map 'Programma's'. Typ uw wachtwoord bij de prompt indien nodig.

5 Klik op het pictogram van de game in de map op de cd, dvd of flash drive als er geen installateur en sleept u het pictogram van de game op de map 'Programma's' in het Dock van je MacBook. software en games installeren kan zo simpel zijn als de applicatie of game file te slepen naar de map Programma's, zonder de noodzaak voor een speciale installateur.