Hoe Page Borders met beelden in MS Word invoegen

De standaard standaard op Microsoft Word kan openen naar een lege pagina van gesimuleerde kopieerpapier en zwarte tekst, zodra de gebruiker begint te typen, maar met een paar tweaks, Word biedt manieren om deze standaardwaarden te zetten in een mini-kunstwerk. Vang de aandacht op brieven, folders en andere documenten die door het toevoegen van grafische grenzen Word-document pagina's. Woord collectie van in-programma kunstwerk bevat een groot aantal thema's, zeker om het document duidelijk te krijgen in het beeld.

instructies

1 Open Microsoft Word. Een lege witte pagina geopend als de standaard. Om het beeld pagina randen toevoegen aan een bestaand document, klikt u op het tabblad "Bestand", klik op "Open" en blader naar het bestand. Dubbelklik op het bestand, dat opent in een nieuw Word-venster.

2 Klik op het tabblad "Pagina-indeling" aan de bovenkant van de werkruimte. Klik op de "Pagina Borders" knop direct in het midden van het lint / toolbar onder het tabblad. Het venster Randen en arcering opduikt; het tabblad Pagina Border is al ingeschakeld.

3 Open het menu "Art" aan de onderkant van het scherm en blader door Word preset image ontwerpen voor borders, zoals vakantiethema's, bloemen, abstracte kunst en dieren. Klik op een ontwerp en merk wordt weergegeven in het voorbeeldvenster aan de rechter-derde van het scherm. Klik op "OK" en het beeld pagina grens wordt geplaatst.

4 Klik op het tabblad "File". Klik op 'Opslaan als. " Als dit een nieuw gecreƫerde document was, een naam voor het bestand en klik op 'Opslaan'. Als een afbeelding pagina grens naar een bestaand document werd toegevoegd, typt u een andere naam aan het origineel te bewaren en klik op 'Opslaan'.