Hoe te verwijderen van een Badoo Profiel

Hoe te verwijderen van een Badoo Profiel. Badoo is een populaire social-networking site in Centraal-Europa en Latijns-Amerika. De site heeft al miljoenen kijkers en is het aantrekken van meer wereldwijde zichtbaarheid. Als u de site zijn ontgroeid of worden lastig gevallen door andere gebruikers, kunnen deze tips helpen je Badoo-account te verwijderen, zonder problemen.

instructies

1 Overweeg andere opties. Zodra u uw account verwijdert, toegang tot alle informatie die u op de site hebt opgeslagen verlies je. Denk na over andere mogelijkheden om technische problemen en contacten de gebruiker voor het kiezen om uw account te verwijderen.

2 Vanaf de homepage, kies "Aanmelden" aan de bovenkant rechterkant. Voer uw e-mailadres en wachtwoord. Klik op "Laat me in!" in te loggen op de website Badoo.

3 Klik op de "Over Badoo" hyperlink over de bodem van je profiel moeten worden genomen om bedrijfsinformatie. Op het linker scherm, selecteer "Neem contact met ons op." en vul het formulier om hen te laten weten dat u wilt uw account te verwijderen.

4 uw account handmatig verwijderen. Hoewel nog steeds ingelogd, klik op "Settings" gelegen op de bovenste balk van het scherm. Oonce u de "Profile Settings" pagina te bereiken, kijken naar de linkerkant en selecteer "Profile Verwijderen."

5 Typ uw gegevens in. Als u uw Badoo account te verwijderen, voert u uw wachtwoord anders aangegeven, en in het andere vak uitleggen waarom je hebt besloten om de site te verlaten. Druk op de knop te bevestigen. Ontvang een bericht pagina bevestiging van uw verzoek is succesvol afgerond.

6 Controleer uw e-mail of spam-map. Een bevestigingsmail is in ons bestand naar uw emailadres gestuurd. Een herstellen koppeling is opgenomen in de e-mail. Mocht u van gedachten verandert over uw account te verwijderen, moet je zeven dagen om te klikken op deze link en uw gegevens te herstellen.

Hints

  • Voor de behandeling van probleem contacten, kunt u overwegen een zwarte lijst hen in plaats van uw Badoo account te verwijderen. Indien geplaatst in de map blacklist, kan probleem contacten geen berichten sturen.