Hoe afdrukken met behulp van een USB Flash Drive

Hoe afdrukken met behulp van een USB Flash Drive


Een USB flash drive is een nuttig verwisselbaar opslagapparaat dat maakt het gemakkelijk op te slaan en de overdracht van bestanden en documenten. Een USB flash drive maakt deze documenten toegankelijk zijn op verschillende computers, maar zelfs sommige printers mogelijk jobs direct vanaf een USB flash drives genomen, het omzeilen van de noodzaak van een PC.

instructies

1 Steek het leveren van het einde van de USB-stick in de USB-poort van de printer.

2 Druk op de navigatie toetsen onder het LCD-scherm van de printer om de bestanden en documenten die zijn opgeslagen op de USB-stick te bekijken.

3 Druk op middelste navigatieknop van de printer om het document dat u wilt openen. (Een klein voorbeeld van het document is alleen beschikbaar voor het bekijken zijn, alleen, op het LCD-scherm.)

4 Druk op de "Print Setup" toets op het toetsenbord van de printer om de afdrukinstellingen te configureren.

5 Kies de gewenste grootte van het document zijn, de oriƫntatie en de kleur resolutie en kwaliteit instellingen als de afdruk configuraties en instellingen verschijnen.

6 Druk op de "Print" actie, als je eenmaal hebt het opzetten van de af te drukken document.

Hints

  • Zorg ervoor dat de printer is compatibel USB alvorens het drukproces te voeren. Anders moet u de USB-stick aan te sluiten op een computer, en het document afdrukken vanaf de USB flash drive, via de computer. Dit zelfde proces nog kan worden afgedrukt instructie, het enige verschil is de computer de plaats van het LCD-scherm.