Hoe Space verdubbelen in Microsoft Word 2007

Hoe Space verdubbelen in Microsoft Word 2007


Microsoft Word 2007 is de tekstverwerker component van elke versie van het Microsoft Office-pakket. Of u nu gebruiken om letters, een roman, verslagen of andere documenten te maken, geven de ogen van uw lezers een pauze door het maken van tekst gemakkelijker te zien met dubbele afstand. Het duurt slechts een paar klikken in Word 2007, maar produceert een significante verandering in de manier waarop uw documenten te kijken.

instructies

1 Open Word 2007, klikt u op het tabblad "File" en selecteer "Open." Navigeer naar het document dat u wilt double-ruimte, en dubbelklik op de bestandsnaam. Het document wordt geopend in een nieuw Word-venster.

2 Scroll naar de tekst die u wilt double-ruimte, en markeer deze met uw cursor. Een snelle manier om het gehele document te markeren is om te klikken op de tab "Thuis" aan de bovenkant van de werkbalk en klik op het menu "Select" op de rechterkant van de werkbalk en klik op 'Alles selecteren. "

3 Rechtsklik op de gemarkeerde gebied en selecteer "Paragraaf." In het drop-down menu onder de optie "Regelafstand" te selecteren "Double." Klik op "OK" en het gemarkeerde gebied, of een paragraaf of het hele document, gaat automatisch naar double-afstand.

4 Klik op het tabblad "File" en klik op "Opslaan als." Typ een nieuwe naam voor het document; op deze manier heb je altijd toegang tot de niet-dubbele regelafstand versie.