Hoe kan ik een object in 3D Apple Motion Maak

Hoe kan ik een object in 3D Apple Motion Maak


Apple Motion is een motion graphics componeren en bewerken van toepassing en bieden de gebruiker de mogelijkheid om te werken met motion graphics in twee of drie dimensies. Elke afbeelding - aangeduid als een "object" in Motion - kan worden omgezet tussen twee en drie dimensies naar believen. Motion biedt een uitgebreide set van tools om objecten op een andere plaats te manipuleren en gemakkelijk schakelen tussen 2D- en 3D-ruimte met een druk op de knop.

instructies

1 Lancering Apple Motion en open het bestand browser via het menu "Window". De File Browser pop-up-interface verschijnt.

2 Zoek de afbeelding die u wilt 3D te maken in het browservenster bestand en klik erop. Het beeld wordt weergegeven als een voorbeeldminiatuur samen met zijn specificaties.

3 Klik op de knop 'Importeren' aan de linkerkant van de voorvertoning van de afbeelding. Individuele beelden worden aangeduid als "objecten" in Apple Motion. Motion importeert het object en voegt het toe aan het huidige project op zijn eigen track in de tijdlijn. Motion automatisch zijn spoor te benadrukken en het beeld weergeven in het bewerkingsgebied.

4 Druk op "Q" om deel te nemen Motion 3D-transformatie tool. Motion-interface wijzigingen in 3D manipulatie van het object te vangen en het object HUD pop-up worden de beschikbare 3D-opties. De X- en Y-as verwijzen naar de locatie van het object horizontaal en verticaal; de Z-as verwijst naar de waargenomen afstand van de kijker. De X- en Y-assen in het bewerkingsgebied weergegeven door een rode en groene pijl respectievelijk. De Z-as wordt vertegenwoordigd door een blauwe knop.

5 Klik en sleep de pijlen of knop om het object te verplaatsen in de virtuele 3D-ruimte. Als alternatief kunt u de juiste wijze gemerkte controls te gebruiken in het object HUD pop-up om het beeld in 3D te manipuleren.