Hoe de Android Tab ET bijwerken

Hoe de Android Tab ET bijwerken


U kunt uw Android-tablet te werken door regelmatig controleren op updates in de "Instellingen" app. Hoewel het apparaat controleert automatisch als de firmware up-to-date kunt u deze handmatig te controleren en in sommige gevallen dwingen om automatisch bijgewerkt wanneer er een nieuwe firmware voor het publiek beschikbaar wordt gesteld.

instructies

Controleren op updates

1 Druk op de knop aan de bovenkant van de Android-tablet in te schakelen op het apparaat.

2 Ga naar het startscherm en tik op het pictogram 'Instellingen'. Scroll naar beneden naar de onderkant van het menu en tik op de "over Tablet" optie.

3 "System Updates." Tap De tablet zal u laten weten of de firmware van het apparaat up-to-date zijn of niet. Als het niet up-to-date, dan wordt u gevraagd om de laatste stabiele firmware te installeren voor uw apparaat. Als de firmware actueel is, dan zal het het bericht: "Uw systeem is momenteel up-to-date."

4 Tik op de "Install" of "update" knop te krijgen de nieuwste firmware geïnstalleerd en werkt op uw systeem.

updates Force

5 Schakel de Android-tablet, ga dan naar het startscherm en tik op het pictogram 'Instellingen'.

6 Ga naar de sectie "Date & Time", dan vinkt u het vakje "Automatic" en tik "Datum." Tik op de plus knoppen voor de maand of de dag om de datum vooruit te gaan. Zet hem op een paar dagen tot een week vanaf de huidige datum.

7 Tik op de "Set" knop om de nieuwe datum in te stellen. de datum waarop een paar dagen vooruit instellen dwingt de Android-tablet te controleren of er nieuwe updates en als de datum overeenkomt met de datum waarop de nieuwe firmware is gepland om te worden vrijgegeven, dan downloadt het deze uit de Android-servers.

8 Tik op de "Install" of "Update" knop als u een melding van een nieuwe firmware-update. Het systeem zal worden opgewaardeerd.