Hoe Set Up een buitenlandse iTunes Account

U kunt een buitenlandse iTunes-account aan te maken, zelfs als je niet in dat land wonen. Om dit te doen, moet u een account van dat land iTunes Store te maken zonder het koppelen van een credit card. Als u een creditcard of betaalpas niet in dat land uitgegeven in te voeren, zal iTunes kennen en zal voorkomen dat u het maken van de rekening. De enige manier om een ​​buitenlandse iTunes-account aan te maken is om de credit card toegang te omzeilen. Sommige apps zijn mogelijk niet beschikbaar in uw land van verblijf te zijn, dus het is gunstig voor een nieuwe account in het land of gebied waar de app wordt verkocht creëren.

instructies

1 Open het iTunes-programma vanaf het bureaublad, ga naar de "iTunes Store" en scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina. Klik op de ronde vlag icoon in de rechterbenedenhoek van de pagina.

2 Selecteer het land waar u een iTunes Store-account aan te maken.

3 Zoeken naar een gratis app en downloaden via de iTunes Store. Klik op de "Free" knop om te downloaden.

4 Klik op de knop "Create Account" toen Apple ID sign-in-box verschijnt. Lees en accepteer de voorwaarden van de dienstverlening en uw e-mailadres, wachtwoord en geboortedatum op de volgende pagina te vullen. Klik op de knop "Doorgaan".

5 Klik op de "None" radioknop onder de rubriek "Credit Card" en vervolgens in uw adresgegevens in te vullen. Klik op de knop 'Doorgaan' als u klaar bent.

6 Ga naar je e-mailaccount om het bevestigingsbericht te halen. U moet klikken op een link in de e-mail om uw iTunes Store-account te activeren. Eenmaal geactiveerd, wordt u een buitenlandse iTunes Store-account te hebben.