Definitie van Zoekterm

Definitie van Zoekterm


Wanneer u meer wilt weten over iets te weten te komen, je meestal het internet gebruiken. Het is een snelle en eenvoudige manier om dingen opzoeken. Typisch, mensen maken gebruik van het trefwoord zoeken naar bepaalde artikelen of verhalen op het internet voor onderzoek te vinden over een bepaald onderwerp.

Definitie

Een keyword search wordt gedefinieerd als een woord of een reeks woorden die u typt in een zoekmachine zoals Google om te zoeken naar bepaalde verhalen, artikelen of foto's op het internet.

Types van Search Engines

Er zijn drie soorten zoekmachines: crawler-based (of-spin-based), door menskracht aangedreven directories en hybride zoekmachines.

Crawler-Based

Dit type van de zoekmachine wordt automatisch gemaakt en werkt door "kruipen" door de informatie op het World Wide Web. Je typt gewoon in de zoekwoorden die u op een zoekmachine zoals Google en een lijst van websites wordt gecreƫerd. Dan kunt u ziften door alle artikelen van de meest significante of relevante degene die je nodig hebt. De meeste mensen gebruiken dit soort zoekmachine.

Human-Powered

Dit type zoekmachine is precies wat het betekent. Het werkt alleen goed genoeg als mensen daadwerkelijk invoeren van de gegevens in een speciale map. Een zoektocht binnen dit type kijkt alleen voor de wedstrijden in die map. Yahoo, MSN en AltaVista zijn vormen van menselijk-aangedreven directories.

hybride Zoeken

Dit type van de zoekmachine is een kruising tussen-crawler gebaseerde en door menskracht aangedreven directories. Wanneer u zoeken met behulp van de hybride methode, worden beide types (crawler en de menselijke voeding) te zien in de resultaten.

tagging

Tagging is essentieel om te vinden wat je nodig hebt in een artikel. Veel artikelen hebben 'tags' op hen, of een reeks woorden die kunnen worden gevonden in het artikel zelf. Het maakt het makkelijker voor mensen om bepaalde onderwerpen te vinden.