Hoe kan ik iets toevoegen aan de lijst met uitzonderingen Met AVG Free

AVG Anti-Virus Free Edition normaal scant het grootste deel van de mappen van de computer op virussen, spyware en rootkits. Omdat het scannen van uw hele computer een lange tijd kan duren als u een grote harde schijf, AVG geeft u de mogelijkheid om specifieke mappen en bestanden toe te voegen aan de lijst met uitzonderingen om te voorkomen dat het programma uit deze mappen te scannen. AVG kunt u ook bestanden die het programma zou kunnen zien als verdacht, maar zijn eigenlijk niet schadelijk te specificeren.

instructies

1 Klik op het pictogram van AVG's (dat is geel, groen, blauw en rood) in het systeemvak van de taakbalk om de gebruikersinterface te openen. Klik op 'Extra' en selecteer 'Geavanceerde instellingen. "

2 Klik op "Uitgesloten Items" onder "Resident Shield" in het linkervenster. Klik op "Path" om een ​​hele directory en zijn sub-mappen toe te voegen aan de lijst met uitzonderingen. Selecteer de map op de "zoeken naar bestanden" dialoogvenster en klik op "OK" om deze te plaatsen in de uitzonderingen. Klik op "Add File" om een ​​uitzondering voor een enkel bestand te maken. Zoek het bestand in het dialoogvenster dat wordt geopend en klik op "Open" om het toe te voegen aan de lijst.

3 Klik op "PUP-uitzonderingen" in het linker specifieke programma bestanden die u wilt vrij toe te voegen. Klik op "Uitzondering toevoegen" en klik op de knop met drie puntjes naast "Bestand." Selecteer het programma bestand in het "Select File" dialoogvenster en klik op 'Openen'. Klik op het vakje naast "Elke Locatie --- Gebruik geen Volledig pad" om het bestand ongeacht de locatie op uw harde schijf te negeren. Klik op "Add" om het programma toe te voegen aan de lijst.

4 Klik op "OK" aan de onderkant van het venster om uw uitzonderingen te slaan. Klik op "Yes" op de User Account Control prompt indien nodig.

Hints

  • Wees voorzichtig wanneer u mappen toe te voegen aan de lijst met uitzonderingen, met name die welke items gedownload van het internet zal bevatten.