Hoe te Tidal Waves in Photoshop Maak

Hoe te Tidal Waves in Photoshop Maak


Photoshop biedt vele mogelijkheden voor het maken van visuele effecten. Het gebruik van beelden of uw eigen foto's - en een beetje fantasie - u kunt surrealistische omgevingen. Met Adobe Photoshop 8.0 of hoger, kunt u een afbeelding van een vloedgolf breken in een gebouw of een mijlpaal in slechts een paar stappen te maken.

instructies

1 Start Photoshop.

2 Selecteer een foto van een grote golf over te crashen en een foto van een beroemde bezienswaardigheid, zoals het Vrijheidsbeeld. Je kan foto's te gebruiken uit je eigen collectie of gebruik maken van een stock photo website om deze foto's te verzamelen. Het doel van het project is om een ​​vloedgolf over te wassen over een groot gebouw of monument af te schilderen.

3 Selecteer "File" en "Nieuw" uit het drop-down menu. Dit zal een klein venster met informatie voor het nieuwe bestand dat u gaat maken te openen. Noem het document "Tidal Wave Picture" en voer de hoogte en breedte van het nieuwe document. (In dit voorbeeld, de breedte en hoogte van het beeld document zijn beide 600 pixels.) Sla het document.

4 Selecteer "File" en vervolgens op "Open." Dit zal een ander venster openen om de foto's die je gaat werken met te vinden. Zoek de twee foto's op uw computer en klik op 'Openen'. De foto's moeten openen in twee verschillende vensters in Photoshop.

5 Op het palet Extra, selecteer het gereedschap Verplaatsen en vind de foto van de golf. Sleep de foto naar uw nieuwe document. Dit zal een nieuwe laag te maken en zijn de achtergrond voor de foto. In het palet Lagen, noem de laag "Tidal Wave." U kunt de foto, afhankelijk van het originele formaat verkleinen. Om dit te doen, ga naar "Edit" in de bovenste navigatiebalk in Photoshop. Selecteer "Edit" en vervolgens "Transform" uit het drop-down menu, dan "Scale." Een transparante box zal verschijnen rond de foto. Houd de toets "Shift", en met je muis, selecteert u een hoek van het vak en trek naar binnen om de foto te vergroten of verkleinen.

6 Op het palet Extra, selecteer het gereedschap Verplaatsen en vind de foto van de mijlpaal. Sleep de mijlpaal foto naar uw nieuwe document. Dit zal een nieuwe laag te maken. In het palet Lagen de naam van de laag "Landmark." Uw foto mijlpaal zal zijn op de top van de "Tidal Wave" achtergrond. Nogmaals, kunt u om de foto te vergroten of verkleinen. Zie Stap 5 als u de laag wijzigen.

7 De landmark laag heeft een achtergrond die moet worden gewist. Op het palet Extra, selecteer het gereedschap Toverstaf. Op de mijlpaal laag, selecteert u de lucht door het houden van de toets "Shift" en te klikken met je muis, selecteert u alle van de lucht. Dit zal een stippellijn in de lucht te creëren. Doorgaan te klikken terwijl u de toets "Shift" totdat alle lucht is geselecteerd. Houd het geselecteerde gebied en ga naar "Edit" in de bovenste navigatiebalk. Selecteer "Edit", dan "Cut" uit het drop-down menu. Dit zal de lucht te wissen in de historische laag.

8 Op het palet Extra, selecteer het gereedschap Verplaatsen en verplaats de mijlpaal naar een positie in de richting van de voorkant of onderkant van de golf. Verplaats de mijlpaal in een gewenste positie, rekening houdend met u een klein deel van de huidige of zeeschuim rond het monument.

9 Op het palet Extra, selecteert u het Erase gereedschap en selecteer "Brush" uit de mode drop-down menu zich aan de linker kant, naast de navigatie. Ga naar de borstel selectie naar links en selecteer een zachte borstel. U kunt het even welke grootte selecteren. Kijk voor de dekking naar rechts en verander het naar 40 procent.

10 Selecteer de mijlpaal laag op het palet Lagen en wijzig de dekking op 60 procent. De mijlpaal is nu transparant. Met het gummetje, beginnen met het onderste gedeelte van de plaatsbepaling te verwijderen en blijven opwaartse wissen totdat er meer dan de helft van de mijlpaal is gewist. Doorgaan te wissen in de buurt van een kleine golf of de zee schuim op de achtergrond foto. Ga terug naar de borstel selectie aan de bovenkant en selecteer een harde borstel rond grootte 19. Ga terug naar de mijlpaal en wissen van de mijlpaal met de harde borstel in de lopende of zeeschuim omgeving. Wees voorzichtig met de historische verleden van de huidige of zeeschuim gebied niet te wissen. Dit zal een illusie dat de stroom voor het creëren landmark.

11 Op het palet Lagen, veranderen laag oriëntatiepunt dekking tot 100 procent. De mijlpaal zal niet langer transparant zijn. Met de harde gum nog steeds is geselecteerd, wist rond het hele mijlpaal om eventuele ruwe randen te verwijderen. Je moet een realistisch beeld van een mijlpaal worden geconsumeerd door een vloedgolf.

Hints

  • Bij het selecteren van de foto's die je gaat werken, zorg ervoor dat de lichtbron is vanuit dezelfde richting. Dit zal toevoegen aan de realistische aard van uw project.