Is de iPod Touch Nuttig als Navigator?

Is de iPod Touch Nuttig als Navigator?


De iPod Touch, ook bekend als de iTouch, is vergelijkbaar met de iPhone of iPad, die producten van Apple zijn. De iTouch is een veelzijdig apparaat dat als een muziek- en videospeler, een gaming console, een persoonlijke assistent en een apparaat kan worden gebruikt om verbinding met het internet. Het werkt ook als een navigatiesysteem.

GPS Cradle

Een GPS-station nodig om de iTouch vormen tot een echte navigatiesysteem. De iTouch beschikt niet over een ingebouwde GPS-sensor. Echter, het te gebruiken Wi-Fi en het cachegeheugen kaartgegevens om de navigatie-mogelijkheden te bieden. Een GPS cradle aangesloten op de iTouch en levert het met GPS-gegevens.

Google Maps

Een kenmerk van de iTouch is Maps, waarmee u de iTouch te gebruiken als een navigatiesysteem met gegevens van Google Maps. Net als bij de website van Google Maps, kun je ook jezelf op de afbeelding satellietkaarten. Voor het navigeren steden via pre-gecachte kaartgegevens, de Maps-functie van de iTouch werkt als een navigatiesysteem.

iNavX Zeenavigatie

De iNavX Marine Navigation app is een andere manier om de iTouch te gebruiken als navigatiesysteem. De iNavX Zeenavigatie app slaat de National Oceanic and Atmospheric Administration navigatiekaarten's, die zijn ontworpen voor het navigeren waterwegen. De app is compatibel met de Wi-Fi-mogelijkheden van de iTouch, en de pre-gecachte kaarten kunnen ook gebruikt worden om te helpen bij het navigeren.

TomTom USA

TomTom dient als een autonavigatie app voor diverse Apple-producten. Zich bewust van de beperkingen van de iTouch, TomTom maakt een car kit voor het apparaat dat een GPS-ontvanger en een luidspreker voor gesproken rij-instructies bevat. GPS-navigatie is een gemeenschappelijk kenmerk beschikbaar op nieuwe auto's, maar voor degenen zonder een dergelijke eenheid, kan de iTouch worden omgezet in een auto navigatiesysteem met deze kit.