Hoe te installeren WinMX Music

WinMX is een gratis peer-to-peer filesharing programma waarmee u verbinding kunt maken, zoeken en downloaden van bestanden van miljoenen andere gebruikers over de hele wereld door middel van een zeer divers peer netwerk. Een deel van de bestanden die u kunt downloaden zijn onder andere muziek, video's en nog veel meer. Het is alleen beschikbaar voor Windows-besturingssystemen en is zeer eenvoudig te installeren. Binnen enkele minuten begint het zoeken naar en het downloaden van uw favoriete content met gemak.

instructies

1 Ga naar de WinMX download pagina (zie bronnen) en klik op "Free Download." Een nieuwe download venster wordt geopend met de download link.

2 Klik op "Mirror 1," en klik op 'Opslaan' om het WinMX installatiebestand te downloaden op uw bureaublad wanneer daarom wordt gevraagd.

3 Dubbelklik op het installatiebestand op uw bureaublad en klik op "Run" om de installatiewizard te starten.

4 Klik op "Next" op het openingsscherm van de installatiewizard, en klik op "Ik ga akkoord" na het lezen van de bepalingen en voorwaarden. Klik op 'Volgende'.

5 Geef aan of u wilt de optionele P2P toolbar installeren en klik op 'Volgende'. Selecteer de map om het programma op te slaan in en klik op "Install". De bestanden worden gekopieerd en WinMX is geïnstalleerd op uw computer.