Ik kan geen verbinding maken met My Own Vent Server

Ventrilo of "Vent", zoals het vaker wordt genoemd, is een VoIP-programma dat is ontworpen om u te laten veel gebruikers te ontmoeten in een centrale plek op het internet en te praten door het gebruik van microfoons. De centrale plek heet een server en wordt gehost op de computer van een persoon. Een van de meest populaire toepassingen van Ventrilo is het gebruik ervan in online gaming computer, waardoor het gemakkelijk voor groepen van spelers om met elkaar te praten tijdens het gamen. Indien de ontvangende niet in staat zijn om verbinding te maken met zijn eigen server, kan een veelheid van factoren in het spel zijn.

instructies

1 Controleer of uw server online is en eventuele problemen niet ervaren. Bekijk console venster van de Ventrilo server om ervoor te zorgen uw server online is en goed functioneert.

2 Controleer het IP-adres en poortnummers je in de Ventrilo software hebt ingevoerd. Elke afwijking, hoe klein ook, stopt u verbinding maakt met uw server.

3 Schakel eventuele anti-virus en anti-spyware programma's. Norton Internet Security en Zone Alarm zijn twee bekende programma's die verband fouten kunnen leiden tot een Ventrilo server.

4 Controleer of de juiste poorten zijn open en worden doorgestuurd op uw firewall en router. Deze poorten zijn 3784 en 6100. Raadpleeg uw firewall en documentatie router over het openen en zendt deze specifieke poorten.

5 Raadpleeg de documentatie van uw firewall over hoe Ventrilo goede toegang tot uw computer toe te staan.