Hoe kan ik mijn contactpersonen te beheren

Hoe kan ik mijn contactpersonen te beheren


Rolodexes gebruikt te worden beschouwd als een van de meest efficiënte manieren om contacten te beheren, maar nu is het veel vaker voor om contacten op te slaan elektronisch. Het maken van digitale kopieën van uw contacten bespaart niet alleen papier en fysieke ruimte, maar ook zorgt voor eenvoudige draagbaarheid. Het houden van meerdere exemplaren van deze lijst zorgt ervoor dat u geen waardevolle informatie te verliezen, en dit vergt handhaving van de orde in uw update-proces.

instructies

1 Sla een meester lijst van contacten op de harde schijf van uw personal computer. Als u een Windows-gebruiker, Windows Address Book is het contact management software die wordt geleverd met Windows. Als je een Mac-gebruiker, Adresboek is het contact management software die wordt geleverd met OSX. Beide programma's kunt u om nieuwe contacten hun informatie te creëren en bij te werken. U kunt namen, thuis en telefoonnummers, scherm namen en e-mailadressen in te voeren. Omdat dit een meester lijst, in overeenstemming te zijn over het invoeren van nieuwe contacten op uw computer voordat ze toe te voegen aan uw e-mailaccount of mobiel apparaat.

2 Maak een kopie van uw meester lijst met contacten worden opgeslagen op uw e-mailaccount. Zowel Gmail en Yahoo bieden gratis e-mailadressen en de mogelijkheid om contacten op te slaan. In Gmail, bijvoorbeeld, zal je "Contacten" vermeld onder "Mail" aan de linkerkant van de pagina te zien. U kunt handmatig uw meester lijst om uw e-mailaccount kopiëren door te klikken op 'Toevoegen aan' Mijn contactpersonen '' of u kunt updaten van je meester automatisch door te klikken op 'Meer acties' en vervolgens te klikken op "Importeren ...". De optie "Import" heeft specifieke instructies die variëren afhankelijk van het programma dat uw hoofdlijst draagt. Sommige software kunt u exporteren CSV-bestanden tijdens het Adresboek kunt u vCard-bestanden die direct kunnen worden geüpload naar uw lijst met contactpersonen online te exporteren.

3 Maak een kopie van uw meester lijst met contacten op te slaan op uw mobiele apparaat. U kunt dit doen op een telefoon door één item per keer handmatig kopiëren van uw lijst, maar sommige telefoons kun je contacten automatisch te synchroniseren. Dit proces is afhankelijk van het type telefoon en het besturingssysteem op uw computer. Controleer de instructies die bij uw mobiele apparaat om te zien of de synchronisatie van contacten is een optie voor u.

4 Update uw online en mobiele apparaat lijsten met contactpersonen op gezette tijden uit je meester lijst. Dit zal ervoor zorgen dat in het geval een van uw lijsten per ongeluk verloren gaan of verwijderd, zal u minstens twee back-ups te hebben.