Hoe de Back Screen Saver optie Get

Hoe de Back Screen Saver optie Get


Screensavers zijn gemaakt om stil te voorkomen dat woorden en beelden van het maken van een verbrande afdruk in het glazen scherm op CRT (cathode ray tube) monitoren. Screen saver is een onderdeel van het Windows-besturingssysteem en het activeert na een lange periode van inactiviteit. Modern CRT-monitoren en LCD-schermen, echter, zijn bijna immuun voor deze brandende effect, maar screensavers zijn nog steeds nuttig toch. Screensavers toe te voegen leven aan een anders saaie beeldscherm. Als de schermbeveiliging is uitgeschakeld, kunt u deze weer op en maak andere aanpassingen ook.

instructies

Inschakelen in Windows XP

1 Klik met de rechtermuisknop op het Windows-bureaublad om het pop-up menu te tonen. Selecteer "Eigenschappen" in het menu om de "Eigenschappen voor beeldscherm" dialoogvenster te openen.

2 Klik op het tabblad "Screen Saver" om het aan de voorzijde van het dialoogvenster te brengen.

3 Klik op het pijltje onder de rubriek "Screen Saver". Kies een optie in het menu en klik vervolgens op de knop 'Voorbeeld' als u uw keuze te controleren voordat de bevestiging van het.

4 Klik op de pijl omhoog of omlaag naast "Wacht" aan de tijd dat de PC moet wachten voordat de screensaver displays veranderen. Klik ook op een vinkje in de "On hervatten, weer te geven welkomstscherm" box.

5 Klik op de "Apply" en "OK" om uw keuze en exit bevestigen out of the box.

Inschakelen in Windows Vista en Windows 7

6 Klik met de rechtermuisknop op het Windows-bureaublad om het pop-up menu te tonen, en selecteer vervolgens "Persoonlijke instellingen" om een ​​venster te openen.

7 Klik op de "Screen Saver" link naar de "Screen Saver Settings" dialoogvenster te openen.

8 Klik op het pijltje onder de rubriek "Screen Saver". Kies een optie in het menu en klik vervolgens op de knop 'Voorbeeld' als u uw keuze te controleren voordat de bevestiging van het.

9 Klik op de pijl omhoog of omlaag naast "Wacht" aan de tijd dat de PC moet wachten voordat de screensaver displays veranderen. Klik ook op een vinkje in de "On hervatten, scherm logon scherm" box.

10 Klik op de "Apply" en "OK" om uw keuze te bevestigen en af ​​te sluiten uit de doos.

Hints

  • Klik op de knop 'Instellingen' om het gedrag en de kenmerken van de schermbeveiliging te veranderen.