Hoe de meest voorkomende problemen met een computer Fix

Bent u uitgaven honderden dollars voor zelfs eenvoudige computer problemen? Heeft u uitvoeren om een ​​technicus met zelfs de meest elementaire computer problemen? Zo ja, hier is een handleiding voor beginners om u te helpen de meest voorkomende problemen met een computer vast te stellen.

instructies

1 Een van de meest voorkomende problemen is een besturingssysteem opsluiten of invriezen. In het algemeen worden deze problemen veroorzaakt als gevolg van spyware of malware. In een dergelijk geval, gewoon uitvoeren van een virusscan en controleren op virussen. Verwijder de virussen, indien aanwezig. Als uw systeem antivirussoftware heeft, installeert meteen een programma. Ook wanneer u bestanden van het internet of van uw e-mail te downloaden, scannen ze eerst voordat u ze gebruikt. Dit zal u helpen voorkomen dat virussen of spyware in het besturingssysteem wordt geïnstalleerd. Een systeem kan zelfs vastlopen als de drivers zijn ofwel beschadigd of niet correct geïnstalleerd. Het verwijderen en opnieuw installeren van drivers kan ook het probleem op te lossen. U kunt ook proberen het verhogen van het virtuele geheugen als het systeem voortdurend bevriest.

2 Een ander groot probleem is de 'blue screen of death', of een systeem automatisch opnieuw op te starten. Dit is het meest waarschijnlijk als gevolg van onjuiste installatie van drivers of software. Probeer het opnieuw installeren van drivers. U kunt ook proberen het verwijderen van de software die u hebt geïnstalleerd meer recent als de software niet compatibel is met het systeem kan zijn. Als er niets het probleem oplost, het opnieuw installeren van Windows is de enige optie beschikbaar.

3 Is uw systeem draait langzaam? Er zijn verschillende redenen voor dit probleem. Een meerderheid van de tijd is het gebrek aan geheugen. Controleer of u voldoende vrije ruimte op je harde schijf te hebben. Als er veel gegevens op de harde schijf bezetten ruimte, probeer dan een back-up van belangrijke gegevens naar buiten om ruimte vrij. U kunt ook draaien Schijfdefragmentatie om de data te comprimeren. Beschadigd register kan ook de oorzaak zijn. Daarom is het reinigen van de computer register. Als er ongewenste programma's in het systeem te verwijderen en hen. Doe een regelmatige schoonmaakbeurt van het systeem ten minste eenmaal per drie tot vier maanden.

4 Hoorzitting een onbekende of vreemd geluid is nog een ander veel voorkomend probleem met computers. Dit is puur een hardware probleem. Controleer of de ventilator goed is ingesteld en correct werken. Zo niet, probeer het vervangen van de ventilator. Als er een losse draad verbinding, meteen repareren. Als er een grote hardware probleem, is het altijd raadzaam om de expertise van een professionele computer technicus te zoeken.

Hints

  • Voer een virusscan elke week. Het merendeel van de antivirus-software kunt u virus controles te plannen. Je hoeft alleen maar om ze te stellen om elke week te scannen. Vergeet niet dat het systeem moet worden ingeschakeld als het virus controle is uitgevoerd als scheduled.Regularly het systeem te reinigen door middel van het verwijderen van overbodige programma's, hardlopen Schijfdefragmentatie en Schijfopruiming.
  • Do not ever illegale software te installeren als ze zouden kunnen spyware of malware bevatten. Dit kan de prestaties van het systeem belemmeren.