Hoe om een ​​beveiligd PDF-bestand in Windows Unlock

Hoe om een ​​beveiligd PDF-bestand in Windows Unlock


Een vergrendelde PDF-bestand kunnen twee verschillende soorten bescherming bevatten. Eigenaar bescherming beperkt de bewerken en afdrukken van het document. bescherming van de gebruiker vereist dat wachtwoorden om het document te openen en te bekijken. Er zijn programma's beschikbaar op het internet dat de PDF kan ontgrendelen, maar wat werk met slechts één soort bescherming en niet andersom. Als u niet zeker weet welk type beveiliging het document heeft, gebruik dan een PDF unlocker die in staat is het verwijderen van beide is.

instructies

1 Download en installeer PDF Password Unlocker (link in Resources). Start het programma en volg de instructies om te proberen om uw PDF te ontgrendelen. Dit PDF unlocker heeft drie verschillende soorten wachtwoord herstel methoden: Dictionary, Brute-Force en Brute-Force met Mask. Het woordenboek aanval probeert te vergeten het gebruik van woorden in het ingebouwde woordenboek breken. Brute-Force probeert alle mogelijke lettercombinaties en cijfercombinaties voor de grootste kans op herstel. Brute-Force met Mask wordt het best gebruikt wanneer u de lengte van het wachtwoord of een paar van de symbolen te leren kennen.

2 Download en installeer PDF Password Remover om een ​​bestand met de eigenaar wachtwoord decoderen (link in Resources). Start het programma en volg de instructies om te proberen om uw PDF te ontgrendelen. Dit programma verwijdert de beperkingen die het bewerken, printen en andere tot wijziging van het oorspronkelijke bestand te voorkomen. Het maakt niet gebruikerswachtwoorden dat moet worden ingevoerd bij het openen van het bestand te verwijderen. Het ondersteunt slepen en neerzetten van PDF-bestanden op de software. Er is een vergoeding voor de volledige versie, en de trial versie verwerkt alleen de helft van de pagina's in het PDF-bestand.

3 Download en installeer PDF Password Remover voor Windows (link in Resources). Start het programma en volg de instructies om te proberen om uw PDF te ontgrendelen. Deze tool verwijdert eigenaar wachtwoorden wanneer u met de rechtermuisknop op het PDF en het selecteren van "Ontcijfer met AnyBizSoft PDF Password Remover" in het menu. Het duurt een paar seconden om de beperkingen op te heffen. Het maakt gebruik van twee decryptie modes, batch en single. Met batch decryptie kunt u maximaal decoderen tot 200 PDF-bestanden in een keer. Met enkele decryptie kunt u met de rechtermuisknop op een PDF-bestandsnaam in het Verkenner-venster naar een context-menu item te krijgen om dat bestand te decoderen zonder eerst de software lanceren. Er is een optie om wachtwoorden van gebruikers te verwijderen, maar alleen als je het typt in eerste. Als het correct is ingevoerd, zal u niet langer hoeft te typen.

4 Upload uw PDF in de PDF Password Online Remover (link in Resources). Start het programma en volg de instructies om te proberen om uw PDF te ontgrendelen. Dit is een online Decrypter die eigenaar van de beperkingen op het geüploade bestand zal verwijderen. Als het bestand een wachtwoord, moet u het kennen en deze correct in het tekstvak. Het verwijderen is direct, en kan twee verschillende manieren. U kunt klikken op "Browse" om de PDF te vinden op uw harde schijf of voer een URL waar de PDF zich bevindt.

5 Download en installeer Advanced PDF Password Recovery als je nodig hebt om alle beperkingen van uw document (link in Resources) te verwijderen. Start het programma en volg de instructies om te proberen om uw PDF te ontgrendelen. Het ondersteunt alle versies van Adobe Acrobat en kan vergeten wachtwoorden. Een batch-modus verwerkt meerdere bestanden automatisch. Het programma is compatibel met multicore CPU's. De Standard Edition is goed voor basis herstel, maar je zal de Pro of Enterprise Edition nodig als de gebruiker het wachtwoord is onbekend.

Hints

  • Probeer niet om een ​​met een wachtwoord beveiligd bestand dat u niet mag zien te openen. Gebruik deze technologieën alleen als u een wachtwoord kwijt bent om uw eigen PDF-bestand.