Hoe DVD converteren naar AVI's

Hoe DVD converteren naar AVI's


Als u een DVD af te spelen via een DVD-speler of dvd-speler op uw computer, elk menu dat op het scherm, met inbegrip van het hoofdmenu, het menu "hoofdstukken" en het menu "Extras" verschijnt, is zijn eigen videobestand. Net als andere video-bestanden die zijn opgenomen op de schijf, met inbegrip van het filmbestand, kunnen de menu's op een DVD worden geript van de schijf en omgezet in andere soorten video-bestanden, zoals AVI.

instructies

Rip de IFO bestanden van de Disc

1 Download een programma dat de mogelijkheid om DVD IFO-bestanden rippen heeft. DVD Decrypter en Free DVD Ripper zijn twee van de gratis programma's die dvd's kan rippen. Installeer de DVD rippen programma om uw computer.

2 Plaats de dvd die u wilt om de menu's rippen van in het dvd-station van uw computer. Ga naar het menu "Start" van de computer, kies "Alle programma's", opent u de map van de scheurende software DVD die u heeft gedownload en klik op de naam van het programma om de toepassing te starten.

3 Kies "IFO", zoals het rippen modus, selecteer het menu bestand dat u wilt rippen van de schijf in het rechter venster, kies een bestemming of uitgang van de map waar het bestand gemakkelijk te vinden en druk op de "Decrypt", "Rip" of "Start Encoding" knop om de IFO-bestanden van de dvd te trekken. Rippen van een menu bestand mag niet meer dan een paar minuten duren.

Het omzetten van Menu bestanden naar AVI

4 Download en installeer een DVD-to-video-bestand conversie programma. DVDx en Auto Gordian Knot zijn twee gratis programma's die een dvd-menu kan omzetten naar AVI.

5 Ga naar het menu "Bestand" en kies "Open IFO" of klik op de map naast "Input File." Kies het bestand dat de dvd-menu dat u wilt converteren bevat. Sommige programma's, zoals Auto Gordian knoop, leest het bestand als een VOB, die de feitelijke verlenging van het videobestand zelf.

6 Keer terug naar het menu "Bestand" en selecteer "Output File" om een ​​map aan te wijzen voor het bestand op in worden opgeslagen. Kies "AVI" als de output formaat als de optie beschikbaar is.

7 Klik op de knop "Output Settings" als je niet gevraagd om een ​​bestandstype te voeren onder het venster "Output File". Selecteer "AVI" uit de lijst met beschikbare uitvoer instellingen.

8 Het schoonmaken van de output-instellingen voor het beste resultaat. In sommige programma's, moet u een audio-type of grootte te selecteren. Als je niet bekend bent met de opties, laat deze items ingesteld op de standaardinstellingen. Druk op de "OK" knop of de opnameknop om te beginnen met het omzetten van de DVD-menu in AVI. DVD-menu's zijn meestal kort, dus het proces slechts een paar minuten zou moeten nemen.

Hints

  • Als u niet zeker weet welk bestand is het menu bestand dat u wilt converteren naar AVI, kunt u alle bestanden rippen en erachter te komen welk bestand correct is na de beelden op uw computer.