Kan ik te weten komen van de Datum Ik begon mijn Hotmail account?

Windows Live Hotmail is een populaire gratis e-mailprovider. Hotmail slaat alle bestanden en accountgegevens op het World Wide Web, in plaats van een gebruiker te downloaden e-mails naar zijn computer. Het wordt geleverd met een toewijzing van 500 GB ruimte om oude e-mails op te slaan. Het biedt vele extra functies, zoals het verzenden en ontvangen van e-mails van andere e-mailadressen u eigenaar. Als u wilt weten de datum waarop u uw account geregistreerd, Hotmail biedt een manier.

Account instellingen

Hotmail biedt zijn gebruikers met een grote mate van controle over hun e-mailaccount. Klik gewoon op uw naam in de rechterbovenhoek van de webpagina en kies "Options" uit het drop-down menu. Kies "Mail" in het menu aan de linkerkant, klik dan op "Account Details" onder "Het beheren van uw account." Hotmail moet u uw wachtwoord voor de beveiliging bevestiging, dan zal het u naar uw accountinstellingen.

Account Startdatum

De vierde lijn down under "Accountinformatie" is het veld "Geregistreerd sinds". Dit is de datum waarop u uw Hotmail-account begonnen. Zo kan het zeggen: "04 juni 2006." Dit, samen met het veld "Unique ID", zijn de enige twee velden Windows Live optie veranderen niet aanbiedt.

Andere interessante instellingen

Andere opties onder accountinstellingen, die allemaal worden weergegeven met een optie om te veranderen, zijn uw Windows Live ID (uw e-mailadres) en hoe uw naam wordt weergegeven aan anderen die uw e-mails te ontvangen. Ten slotte kunt u uw wachtwoord, uw geboortedatum en uw land of regio te veranderen.

Linked-id's

Aan de onderkant van de accountinstellingen webpagina, Hotmail geeft je ook de mogelijkheid om het opzetten van Linked-ID's. Linked-id's zijn andere Windows Live Hotmail-accounts die u zonder enige extra beveiliging controles kunnen overschakelen op, heen en weer, van uw eigen rekening. Hiermee kunt u meerdere accounts beheren zonder herhaalde sign-ins en sign-outs.