De SEO effecten van twee Omleidingen

De SEO effecten van twee Omleidingen


Zoekmachine optimalisatie, algemeen bekend als SEO, is een primaire factor in het genereren van verkeer naar websites. Positionering van een website in zoekmachines is de 21e-eeuwse versie van het genieten van een uitstekende storefront locatie. Vele variabelen invloed hebben op hoe Internet-gebruikers en Web zoekmachines websites. Matt Cutts, een software engineer voor Google Inc., heeft verklaard dat redirects op websites kan een negatief effect hebben op SEO rankings te hebben; Zo kunnen twee omleidingen problematisch zijn.

Het definiëren van Omleidingen

Cutts beweert dat code 301 redirects, een methode omleiding oude webpagina's nadat ze zijn herzien, kan een pagina te verlagen "page rank." Page rank verwijst naar de methode voor het meten van een site in de zoekresultaten van Google's ranking. Cutts stelt dat een code 301 redirect ranking gegevens niet altijd van de ene pagina naar de andere. Google werkt aan nieuwe methoden die page ranking mag overdragen voor zowel URL's, maar in de tussentijd, kan een redirect verlagen SEO en vervolgens, page ranking.

Soorten Omleidingen

Er zijn twee omleiding codes. Code 301 verwijst naar een permanente omleiding. Code 302 betreft een tijdelijke redirect, betekent niet bedoeld om op lange termijn. Een code 302, bijvoorbeeld, kan worden gebruikt om het verkeer tijdelijk om te leiden naar een andere website bestemmingspagina of home page gebruikt om een ​​speciaal product of gebeurtenis voor een beperkte tijd te promoten.

Redenen voor Omleidingen

Een code 301 permanente omleiding kan worden gebruikt wanneer webpagina's worden herzien, en als een website de domeinnaam en het webadres (URL) of host provider is veranderd. Als slechts een deel van uw pagina-URL's te veranderen, is het sterk aanbevolen dat u de oude pagina's naar de nieuwe pagina's via een 301 permanent redirect redirect.

Implicaties

Een eenvoudige omleiding kan niet een groot verschil in de website van het verkeer te maken; Echter, zoekmachines niet goed reageren op een reeks omleidingen. De kritische aantal is twee. Dit betekent dat als u omleiden van een oude pagina naar een nieuwe pagina, dat is een hit. Als u omleiden om een ​​andere reden dat de index pagina URL beïnvloedt, zou dit twee omleidingen, die uw SEO en page ranking de status aanzienlijk kan verlagen vormen.