Computer Problemen Basics

Computer Problemen Basics


het oplossen van problemen van de computer is heel eenvoudig bij het volgen van een paar basisregels. Bij de toepassing van deze regels, zal ten minste driekwart van de computer problemen die u geconfronteerd worden opgelost of begrepen binnen een paar minuten. Er zijn altijd vreemde problemen die moeilijker op te lossen zijn of lijken niet zinvol, maar het kennen van de basics zal de eenvoudige uit de complexe problemen te scheiden.

Herstarten

De eerste stap bij het ondervinden van elke computer probleem is om te stoppen met wat je doet en het proces opnieuw te starten. Als een bepaald programma een probleem veroorzaakt probeer dan eerst opnieuw opstarten van de applicatie. Herstarten van de computer is de volgende stap.

Installeer

Als er een software applicatie is bijzonder lastig, verwijderen en opnieuw installeren van de applicatie en de daarmee verband houdende toepassing is een goede keuze voor een gemakkelijke oplossing.

formatteren

Opnieuw formatteren kan een ernstige stap lijken, maar als je niet veel tijd in een computer hebben geïnvesteerd, opnieuw te formatteren is een snelle en vuile manier om veel problemen op te lossen.

Eliminatie

Een goede manier op te lossen bijna elk probleem te sluiten of iets dat niet absoluut noodzakelijk is om het proces te verwijderen. Verwijder een optie op een moment om uit te vinden wat er kan worden het probleem veroorzaakt.

testen

Het testen van software of hardware op een andere computer of het nemen van goed werkende hardware vanaf een andere computer uit te proberen op de problematische computer kan helpen beperken wat er kan worden gebroken.