Hoe te halen verwijderde MSN Contacts

Hoe te halen verwijderde MSN Contacts


MSN Live biedt twee programma's die het vermogen om contacten te slaan: Messenger en Hotmail. Messenger is Microsoft's instant-messaging service en Hotmail is een gratis, web-based e-mail aanbieden. Volgens de Windows Live Support, kan een onbevoegde gebruiker uw adresboek te verwijderen, of malware kunnen verspreiden in deze programma's en de lijst met contactpersonen te verwijderen. Als dit je is overkomen, zijn er stappen die u kunt nemen om uw contacten op te halen.

instructies

Ophalen Verwijderde Messenger Contacten

1 Lanceer Messenger en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

2 Klik op 'Extra' en kies "Options" uit het resulterende menu, selecteer 'Privacy'. Als het menu "Extra" niet wordt weergegeven in Messenger, klikt u op "Alt" eerste.

3 Onder "Toestaan ​​of Blokkeren lijst," vindt u al uw oude contacten te vinden.

4 Klik met de rechtermuisknop elk individueel contact en selecteer "Toevoegen aan contacten" om hen terug naar uw lijst met contactpersonen te verplaatsen. Als de gebruiker is geblokkeerd, markeert u de contactpersoon en klik op de "Toestaan" knop voordat de rechtermuisknop te klikken en het toevoegen van hen terug.

5 Klik op 'OK'.

6 Meld je af bij Messenger en meld u opnieuw in.

Ophalen Verwijderde Hotmail Contacten

7 Verwijderde Hotmail contacten wilt ophalen, moet u de hulp van een Windows Live Support technicus nodig. Om dit te bereiken, moet u naar de Hotmail-Forum schakel in het gedeelte 'Resources' van dit artikel.

8 Klik op "Stel een vraag" aan de bovenkant van de pagina. Als u een Windows Live Solution Center nog geen account hebt, moet u een account maken op het volgende scherm door het invoeren van een gebruikersnaam in het tekstvak, bevestiging van uw e-mailadres en klik op "Accepteren".

9 In het tekstveld met het label "Beschrijf uw vraag of probleem," voert u de zinsnede "Hotmail contacten verwijderd" of iets dergelijks.

10 In het lichaam van de post, die wordt aangeduid met "de details toevoegen," beschrijven hoe je je Hotmail contacten verloren en ook uw Hotmail-adres en minstens drie verwijderde e-mail adressen van contactpersonen van uw account lijst om te verifiëren dat u de eigenaar bent van de account.

11 Wanneer een Windows Live Support Center technicus reageert op uw post, ontvangt u een melding via e-mail. Zij zullen ofwel direct herstellen van uw contacten of verzoeken verdere stappen van u - volg eventuele verdere instructies die ze kunnen hebben om uw verwijderde Hotmail contacten ophalen.

Hints

  • Als je Hotmail of Messenger-account is gehackt, Microsoft raadt u aan uw wachtwoord, beveiligingsvraag en alternatieve e-mailadres wijzigen om de hacker te voorkomen dat het invoeren van uw account opnieuw.