Hoe maak je een Scene Paltalk Stop

Paltalk is een website die video chat rooms biedt voor mensen om te converseren in. Vaak zijn vriendelijk en interessante gesprekken die plaatsvinden tussen mensen uit veel verschillende landen. Echter, omdat online chat onpersoonlijk kunnen zijn, geschillen kan vaak voorkomen. Om een ​​Paltalk scène te stoppen, is het belangrijk kalm en beheerst te blijven tijdens het gebruik van de chat room beheertools gepast. Gebruik chatroom etiquette om te proberen om andere leden te kalmeren voordat het kiezen zwaardere acties.

instructies

1 U als lid op Paltalk. Gebruikers kunnen een chat room als gast in te voeren, maar de gasten hebben geen administratieve rechten op een chat room hebben, terwijl een geregistreerde gebruiker kan stuiteren of te verbieden een weerbarstige chat-deelnemer.

2 Start een nieuwe chatroom in de lijst met beschikbare opties op uw pagina accounts. Nodig andere Paltalk leden om mee te doen in de chat room. Door het starten van een nieuwe kamer word je de moderator en kunnen de leden te houden van het beledigen van anderen.

3 Nodig PalTalk gebruikers die u vertrouwd mee bent en al chatten met in de andere kamers. Dit houdt vriendelijke vertrouwen in mensen in de chat room, en zorgt voor minder storingen.

4 Deelnemen aan de chat room met behulp van de basis chat-regels van de etiquette. Vermijd het gebruik van hoofdletters geeft dit aan het schreeuwen. Vermijd fout of beledigende taal en vasthouden aan onderwerpen die niet controversieel zijn, zoals seksuele, religieuze of politieke onderwerpen.

5 Bounce een gebruiker die voortdurend gedraagt ​​zich hinderlijk. Let op de beheerconsole die wordt weergegeven wanneer u uw eigen chat room te beginnen. Selecteer de gebruikersnaam die u wilt stuiteren en klik op de "Bounce" knop om een ​​offensief gebruiker van de chatroom verwijderen.

6 Selecteer de "ban" optie in de beheerconsole als je een meer permanente oplossing om te voorkomen dat de gebruiker van het gebruik van de chat room willen. Banning een gebruiker zal hem voorkomen dat de ruimte voor ten minste 30 dagen.