Hoe deelnemen aan een telefonische vergadering in Skype

Hoe deelnemen aan een telefonische vergadering in Skype


Skype is een op internet gebaseerde instant messenger en telefoon dienst die het mogelijk maakt individuen om ofwel via de microfoon of videoconferentie met een webcam te praten. Als uw bedrijf of de plaats van het werk is van plan op een conference call, is het belangrijk dat u de juiste aansluiting methoden om mee te doen aan het gesprek. Dit vereist slechts een paar klikken van je muis om de online vergadering bij te wonen.

instructies

1 Launch Skype door ofwel dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad of in het menu "Start" selecteren.

2 Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord. Een verschijnt op de zijkant van het scherm met alle huidige internetters. Een groen vinkje betekent de gebruiker online is, en een kleine camera icoontje video naast de gebruikersnaam geeft het individu is in staat om het uitvoeren van een video conference call.

3 Sluit de webcam aan op de computer (als het niet al) en kies in het menu "Opties" in Skype. Koos de webcam functies en selecteer uw aangesloten webcam als de video-apparaat dat u wilt gebruiken.

4 Klik op de conference call gebruikersnaam en een display verschijnt op het scherm met je video op. Zodra de andere persoon op de conference call uw verzoek om lid te worden accepteert, bent u in staat om hun gezichten te zien (je kan het nodig zijn om de verbinding bij elke gebruiker op de conference call te voeren als je wilt zien en hier wat ze zeggen en doen) .