Hoe maak je SATA drivers te installeren met behulp van USB

Als u een SATA harde schijf te kopen, moet u de juiste stuurprogramma's hebben om het in uw computer te installeren. Het laden van de drivers op een USB-sleutel en aan te sluiten op uw computer biedt de brug naar uw SATA-schijf en het moederbord in directe communicatie te krijgen.

instructies

1 Zet uw computer en open de DVD-lade. Plaats een Windows Vista of Windows 7 installatie-cd in de lade. Energie voor je computer uit en weer aan. Het systeem zal u vragen om druk op een toets om op te starten naar een CD of DVD.

2 Druk op een willekeurige toets op het toetsenbord en het besturingssysteem begint de Windows-bestanden in het geheugen te laden.

3 Kies uw taal en klik op de "Install Now" knop om te beginnen met de installatie van Windows Vista / 7.

4 Typ een juridische productcode en Microsoft's End User License Agreement te accepteren.

5 Kies het pad waar u wilt Windows installeren. U kunt de standaardinstellingen te accepteren en klik op "Load Driver" van de linker bovenhoek.

6 Plaats een USB flash-stick in de computer. De flash-toets moet de juiste stuurprogramma's op dat u hebt gedownload van de verkopers site. Bijvoorbeeld, als de verkoper is Seagate, zou je naar hun website en download de specifieke SATA driver nodig voor de communicatie.

7 Klik op OK en Windows doorzoekt de media voor de juiste driver. Als het de bestuurder detecteert, selecteert u de juiste driver en Windows blijft de installatie van het nieuwe besturingssysteem. U heeft uw SATA driver via USB geladen.