Hoe kan ik opnemen op een iPad?

Hoe kan ik opnemen op een iPad?


Apple iPad tablet een groot aantal functies, maar onder de beperkingen, sinds mei 2014 is het ontbreken van een natief geluidsopname toepassing. Als je niet met name bezorgd over de kwaliteit, heb je een inwoner tijdelijke oplossing, maar wanneer dat gaat niet werken voor u, moet u een van de vele apps die beschikbaar zijn via de iTunes store te overwegen. Door het downloaden van een app het bijzonder voor uw behoeften en vervolgens het toevoegen van een andere kwaliteit hardware, kun je samen een top-notch opname te zetten.

Onboard of externe microfoon?

Misschien is de eerste overweging die je nodig hebt om te maken is of u tevreden bent met de interne microfoon op de iPad zal zijn, of dat je een meer verfijnde geluid nodig. Als u opneemt voor een professionele doeleinden, is de kans groot dat je wilt investeren in een externe microfoon. U vindt er tal van mogelijkheden van microfoons die direct aansluiten op de iPad via de oude 30-pins poort of de nieuwe haven Lightning te vinden. Houd er rekening mee dat het gebruik van die poort betekent dat je niet in staat zijn om de iPad op te laden op hetzelfde moment, aangezien deze poorten zijn ook de kracht-poorten. Op het gebied van geluidskwaliteit, ook rekening houden met de locatie. Een grote, open ruimte zal meer echo's en een over het algemeen meer low-kwaliteit opname dan opname in een kleinere kamer of een gewatteerde studio te produceren.

muziek opnemen

Wilt u muziek op te nemen, kies dan een studio-opname app voor je iPad. inheemse optie van Apple is GarageBand, waarmee u om maximaal acht tracks en meng ze samen als het je past. U kunt ook ingeblikte geluiden, zoals gitaar en bas om uw tracks toe te voegen. GarageBand is gratis. Andere opties die vergelijkbare functies bieden - zij degenen die een paar dollar zou kunnen kosten - onder andere Music Studio, MultiTrack DAW en Blip Interactive NanoStudio. Deze apps hebben de neiging om veel bergruimte varken, zodat uw beste inzet is om slechts één te kiezen en vervolgens op te slaan uw opnamen in de cloud. Voor dit type opname, een kwaliteit hoofdtelefoon met een mini-polige jack connector - compatibel met de iPad hoofdtelefoonaansluiting - is een ander essentieel punt.

Voice of Interview Recording

Als u wilt dat de iPad te gebruiken om gesproken notities te nemen of om mondelinge interviews op te nemen, kunt u ervoor kiezen om GarageBand of één van de andere studio-opname apps te gebruiken. Dat zijn haalbare opties voor mensen die het maken van podcasts of het uitvoeren van radio-interviews, maar omdat ze verbruiken veel geheugen, kan een eenvoudiger spraakopname app een betere optie. Op het einde, alleen u kunt beslissen of de kwaliteit aanvaardbaar is voor uw doeleinden. Apps omvatten CaptureAudio, waarmee u notities typen als u opneemt, Recorder voor Dropbox, waarmee u uw audio-bestanden direct op te slaan in Dropbox, en Voice memo's voor de iPad, waarmee u op te nemen op hetzelfde moment als u andere apps gebruiken .

The Native Workaround en andere video-opties

De iPad heeft wel een inheemse app die je zou kunnen gebruiken om op te nemen zonder enige andere apps te downloaden: de videocamera ingebouwd in de camera functie. selecteert u de camera app uit het startscherm en selecteer "Video" van de vangst mogelijkheden langs de zijkant van het scherm dan. Andere video-opname apps zijn ook beschikbaar voor iPad, waaronder Apple's iMovie, ProCamera en Camera Genius. Het voordeel van het downloaden van een van deze apps is dat je meestal krijgt meer opties voor het aanpassen van de belichting en andere instellingen dan je zou krijgen met de iPad video camera functie.