Hoe maak je een flash drive opnieuw te formatteren

Hoe maak je een flash drive opnieuw te formatteren


Voordat het brede gebruik en de acceptatie van flash drives, het verplaatsen van bestanden van de ene computer naar de andere nodig om de bestanden te branden op een diskette of cd, of overdragen via een netwerk of via e-mail. Flash drives, ook wel bekend als de duim of springen schijven, laat u kopieert en bestanden delen met elke computer met een USB-poort heeft. De drives zijn draagbaar en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van een paar megabyte tot meer dan 100 gigabyte. U kunt een flash drive met de FAT, FAT32, exFAT of NTFS-bestandssystemen formatteren.

instructies

1 Steek de USB-stick in een vrije USB-poort op de computer. Klik op 'Start' en vervolgens met de rechtermuisknop op "Computer" en kies "Beheren."

2 Klik op "Device Manager", dan klikt u op het driehoekje naast "Disk Drives" en met de rechtermuisknop op de USB flash drive. Klik op het tabblad "Beleid", dan is de "betere prestaties" radioknop. Klik op 'OK'.

3 Klik op 'Disk Management. " Klik rechts op de USB-stick in het bovenste scherm en selecteer "Format" uit het contextmenu.

4 Voer een naam voor het volume in het "Volume Label" tekstvak. Kies het bestand dat u wilt gebruiken voor de aandrijving. Selecteer "NTFS" als u bestanden groter dan 4 GB op de flash drive op te slaan. Klik op de "Voer een Quick Format" in. Klik op 'OK'.

Hints

  • Wanneer u uw flash-drive voor nog betere prestaties te optimaliseren, stellen u in staat write caching op de schijf, wat betekent dat de gegevens gekopieerd naar de drive is niet noodzakelijk om de drive onmiddellijk geschreven. Om ervoor te zorgen dat u geen gegevens verliest, moet u altijd de juiste wijze het station met de "Hardware veilig verwijderen en media uitwerpen" pictogram in het systeemvak te verwijderen voordat u deze uit de USB-poort.