Hoe maak je een Word-document te converteren naar een JPEG-afbeelding

Hoe maak je een Word-document te converteren naar een JPEG-afbeelding


Bij het maken van een document in Microsoft Word, soms is het nodig om dat document als een image-bestand op te slaan, zoals een JPEG. Dat bestand kan vervolgens worden weergegeven op webpagina's, of worden gebruikt in digitale scrapbooking programma's of wanneer afbeeldingen uploaden voor fotoboeken. Helaas, het opslaan als JPEG-bestand is geen optie in Word. Toch zijn er manieren om rond dit probleem, door het omzetten van het document-bestand naar een PDF (Portable Document File), en vervolgens opnieuw openen van het bestand in een editing software programma, zoals PhotoShop.

instructies

1 Zoek PDF-conversie software voor uw computer. Misschien heeft u een programma op uw computer die een Word-document naar een PDF-bestand te converteren. Om dit te doen, u het document in Word afdrukken en kies de conversie software als de aangewezen printer. Het zal dan een PDF-bestand.

2 Besteed aandacht aan waar de PDF-bestand wordt opgeslagen op uw computer. Dit maakt het makkelijker voor u te vinden te maken. Als je niet het maken van PDF-software op uw computer, zijn er vele websites die uw Word-document om te zetten door u te laten uploaden op hun website, en dan e-mailen u de afgewerkte PDF.

3 Open uw PDF-bestand in Photoshop door te klikken op "File" en vervolgens "Open." Zoek uw PDF-bestand in het venster dat verschijnt, en klik op het bestand.

4 Stel de gewenste resolutie en de grootte van de afbeelding, door het maken van de juiste instellingen in de "Import PDF" venster dat verschijnt na het bestand te openen in PhotoShop. Klik op "OK" nadat u uw keuzes te maken.

5 Sla uw bestand als een JPEG, door te klikken op "File", "Save As", en vervolgens met behulp van het drop down menu naast de "Format" in het pop-up menu, kies "JPEG" en klik vervolgens op 'Opslaan'.

Hints

  • Sommige uitgebreide fonts mogelijk niet converteren naar PDF zonder vervorming.