Het instellen van een Wireless Office

Het instellen van een Wireless Office


Een draadloze kantoor biedt gemak, flexibiliteit en mobiliteit. Draadloze apparaten geïnstalleerd op uw kantoor zorgen voor de vrijheid van mobiel printen, netwerken en toegang tot internet. Draadloze netwerken kosten minder dan bekabelde netwerken niet vereist hetzelfde technische expertise, volgens Hewlett-Packard (HP). Je moet over een draadloze router geïnstalleerd met een gevestigde Internet-account om de overige draadloze componenten te installeren. Eenmaal voltooid, zal uw kantoor vrijheid te bieden in het dossier en resource sharing.

instructies

Initiële setup

1 Sluit uw draadloze router in de kabelaansluiting in de muur. Steek het aansluitsnoer in de "WAN" poort van de router. Steek de stekker van de router krachtbron in de muur en zet de router op.

2 Sluit uw draadloze toegangspunt op uw router door op het ene uiteinde van een Ethernet-kabel in de WAP. Duw het andere uiteinde van de Ethernet-kabel in de "LAN" poort van de router. De WAP verbindt uw draadloze apparaten aan uw router.

3 Sluit uw laptop of computer naar de WAP. Klik op de knop "Start" op uw computer en klik op 'Configuratiescherm'. Klik op "Netwerk en internet" en selecteer "Network and Sharing Center." Het venster "Network and Sharing Center" wordt geopend.

4 Klik op "Opzetten van een draadloze router of access point." Klik op de knop "Volgende".

5 Volg de aanwijzingen om een ​​draadloze passphrase of beveiligingssleutel te maken. Schrijf de sleutel in een veilige locatie om toegang te krijgen later te verzekeren, indien nodig.

toevoegen Computers

6 Klik op 'Start' en wijs "Verbinding maken."

7 Klik op het draadloze netwerk in het netwerk lijst.

8 Klik op de "Verbinden" knop en voer het pas zin of beveiligingssleutel u gegenereerd voor uw WAP.