Hoe kan ik HD DVD-films afspelen op de PC

Hoe kan ik HD DVD-films afspelen op de PC


HD DVD's zijn een soort van high-definition optische schijf indeling die niet langer commercieel wordt verdeeld. Toshiba ontwikkelde de HD-DVD-formaat vooral als een film schijfformaat te upgraden naar de traditionele dvd's. Het formaat, echter, ging een markt oorlog met Sony's Blu-ray formaat en werd stopgezet. Hoewel er niet meer HD DVD-spelers en schrijvers verkocht, zijn er XBox 360 add-ons die kan worden gebruikt op de computer om te lezen en te spelen HD-dvd-films.

instructies

1 Sluit uw Xbox 360 HD DVD add-on stick in een USB-poort van uw computer. De computer opent een nieuw venster, met de vraag voor de bestuurder installaties voor aangesloten-in-apparaat.

2 Selecteer "Ja, alleen deze keer" van de "Wizard Nieuwe hardware gevonden" en klik op de knop "Volgende". Selecteer de "Software automatisch installeren (aanbevolen)" optie en klik op de knop "Volgende".

3 Klik op de knop "Voltooien" om de driver installatie te bevestigen. Start je computer opnieuw op.

4 Installeer de HD DVD-speler software van uw keuze. Twee van de meest gebruikte oplossingen zijn Power DVD 10 en SlySoft's AnyDVD software, merkte in de sectie Resources. Volg de aanwijzingen op het scherm in de installatie toepassing en start u de computer nog een keer na de installatie is voltooid.

5 Open de HD DVD-speler software die u hebt geïnstalleerd en ga naar de configuratie-instellingen in het menu bovenaan pull-down van de software. In het algemeen wordt het menu onder "Opties> configuraties."

6 Ga naar het menu HD DVD-instellingen in het menu configuraties. Selecteer "HD DVD" als je Tweeling Format Preference. Deze optie zal de schijf spelen als een HD-DVD voor films die zijn verdeeld als DVD en HD DVD Twin formaat.

7 Plaats uw HD DVD in de Xbox 360 add-on Drive.

8 Selecteer "File> Open" uit de top pull-down menu in uw HD DVD-speler Software. Kies uw ingebracht schijf om de film af te spelen.